Tilbage til oversigt

Clausen forventer hård kamp

Mandag aften går det løs i Santander Cup mod en af årets favoritter til den samlede sejr, BSV. Frederik Clausen tror, det bliver en spændende kamp og håber, at tilskuerne får en håndboldkamp på højt niveau.

 

– Jeg tror, det bliver en spændende og underholdende kamp, hvor begge hold kommer til at give max for hver enkelt bold. BSV står altid solidt i forsvaret, som er meget offensivt. Det er meget anderledes end mange andre holds. Derudover har de nogle dygtige angrebsspillere, som vi naturligvis skal være parate på.

 

Aftenens kamp er en knald eller fald kamp. Hvis GOG taber opgøret, er de ude af dette års Santander Cup. Disse kampe er altid sjove og spille, fordi der tit er høj intensitet og lidt ekstra kamp om hver bold, mener Frederik Clausen.

 

– Det er en knald eller fald-kamp, ja. Det kan tit lige give intensiteten et nøk opad. Vi har ikke rigtigt forberedt os anderledes end til ligakampene, men det er da klart, at det giver lidt ekstra gejst for os spillere. Det er sådan nogle kampe her, som altid er fede at være en del af!

 

Husk kampen fløjtes i gang klokken 18.30 i GOG Arena. Hvis du ikke har mulighed for at være i hallen, så vises kampen TV2 sport. Vi kører vanen tro også liveupdate på Facebook under hele opgøret.