Tilbage til oversigt

Clausen: Førsteplads bevis på god stime

GOG besejrede torsdag aften Skanderborg Håndbold 30-23 på udebane. Og da Bjerringbro-Silkeborg samtidig tabte til HC Midtjylland, så er de gule fra Gudme nummer et i 888Ligaen.

 

Det var anden gang i den her sæson, at GOGs nye træner Nicolej Krickau var med til at vinde over sin tidligere klub Skanderborg Håndbold. Først sendte GOG de grønne jyder ud af pokalturneringen, og torsdag aften vandt GOG igen – denne gang i ligaen.

 

– Det er godkendt. Det var de to point, vi kom efter, og det lykkes. Vi spiller kontrolleret langt hen ad vejen, men her til sidst mangler koncentrationen lidt. Jeg har dog stadig følelsen af, at vi har styr på det. Vi fik en noget rodet start, hvor vi kommer bagud med et par mål, men får det indhentet, og så spiller vi med stor sikkerhed, så det var rart, fortæller Frederik Clausen, der sammen med Mark Strandgaard blev topscorer for GOG med fem mål.

 

– Det var dejligt endelig at få hul på bylden. Det er længe siden, jeg virkelig har ramt skuddene, men det lykkes fint i dag. Lidt for mange tekniske fejl, men det kommer forhåbentlig stille og roligt.

 

Og GOG-spillerne kan nu med højt humør tage hjem fra Skanderborg og fejre, at sejren betyder,  at holdet nu er nummer et i ligaen.

 

– Det er altid godt at ligge deroppe. Det viser, at vi har været inde i en god stime. Men jeg synes heldigvis stadig, vi kan lægge lag på og rykke os markant. Det er jo det, vi skal have fokus på. Så er det jo bare et plus, at vi ligger højt i tabellen, lyder det fra Frederik Clausen.

 

Næste opgave for GOG bliver den meget vigtige pokalkamp mod Århus Håndbold på hjemmebanen i SU’VI:T Arena. En kvartfinale, der afgør, hvem der skal i Final4. Det er på tirsdag kl 20.30.