Tilbage til oversigt

Clausen: Jeg er helt klar efter ferien

Længe savnede Frederik Clausen kunne onsdag aften glæde sig over en personlig sejr foruden den, han og holdkammeraterne havde hentet i Santander Cup mod Ajax.

 

Clausen var i kamp for første gang siden en kompliceret skade i venstre hånd i januar satte ham ud af spillet, og derfor var backens tilfredshed stor, da Jakob Larsen gav ham masser af minutter på banen.

 

“Jeg havde selvfølgelig håbet på, at jeg kunne være med, og jeg spillede faktisk forholdvis meget. 10 minutter i første halvleg, og så dækkede jeg back i 15 min i anden halvleg! Det var mere, end jeg havde forventet,” lød det fra en tilfreds Frederik Clausen efter opgøret i Bavnehøj Arena.

 

Den lange pause har naturligvis sat sit præg på den 21-årige forsvarskomet, der stadig har noget rust, der skal bankes af rørene , før han er tilbage i den form, der indtil videre også har sikret ham 7 kampe på det danske A-landshold.

 

“Jeg skulle selvfølgelig lige i gang igen. Der er lidt med timingen, og generelt skal der arbejdes bare for at komme ind i rytmen igen,” sagde Clausen om oplevelsen i det københavnske, før han lovede, at den nye træner, Nicolej Krickau, får en sulten og klar back til rådighed til den kommende sæson.

 

“Jeg har heldigvis holdt min form nogenlunde ved lige, så det var til at klare. Hånden er ikke helt normal endnu, og det kommer til at tage noget tid at få opbygget den sidste muskelmasse. Naturligvis håber jeg på, at den er 100% klar til efter sommerpausen – jeg er i hvert fald klar til at give den fuld gas, når vi begynder for alvor efter ferien,” lover Clausen