Tilbage til oversigt

Clausen og Holst klar til Polen

GOG mister en del spillere fra ligatruppen i det kommende stykke tid, men heldigvis er det under glædelige omstændigheder. Andreas Holst, Tobias Møller, Frederik Clausen og Lars Hald skal alle med udviklingslandsholdet til Polen fra d. 4-9 november, og det er nogle spændte spillere, som snart sætter sig på flyet.

 

Frederik Clausen er et af GOG’s absolut største talenter. Han er i en meget ung alder allerede en af holdets mest etablerede spillere og en helt afgørende profil i holdets solide defensive organisation. Han har tidligere været en del af ungdomslandholdene, og var blandt andet med til at vinde sølv ved VM i Brasilien tidligere på året. Nu tager Frederik endnu et skridt op, når han rejser til Polen med udviklingslandsholdet, og han ser meget frem til at komme over og bevise sit værd på højeste niveau.

 

– Jeg forventer, det bliver nogle rigtig fede kampe, hvor alle giver alt, hvad de har. Det er ikke hver dag, man får muligheden for at bevise sig på landsholdet. Derudover er det fedt at blive testet mod nogen, som har et højt niveau, og man kan vel sammenligne det lidt med internationale klubkampe.

 

Andreas Holst har været igennem samme tur som Clausen. Han har også en flot sølvmedalje hængende hjemme og er et kæmpe talent på den danske håndboldscene. Han blev en del af GOG inden denne sæson, og allerede nu er han en stor gevinst for holdet. Det ser legende let ud, når han med sin enorme skudkraft sender bolden i nettet fra stor afstand og så gør han det altså også solidt i forsvaret samtidigt. Andreas Holst er meget stolt af at være udtaget til landsholdet, og han glæder sig til at mødes med både nuværende og tidligere holdkammerater i Polen.

 

– Det betyder selvfølgelig rigtig meget at være udtaget, det er et kæmpe skulderklap! Det er helt sikkert en indikation på, at man gør et eller andet rigtigt. Jeg tror, det bliver en spændende træningslejr med tre gode kampe. Vi skal jo møde Norge med Henrik Jakobsen på holdet, så det skal nok blive sjovt. Derudover er der en del bekendte fra U-landsholdet, og det bliver dejligt at se mange af dem igen. 

 

Kampene spilles fra d. 6-8 november. Vi prøver at holde jer opdateret på både resultaterne og ikke mindst GOG-spillernes præstationer undervejs.