Tilbage til oversigt

Cliff Richard, TV-2 og Dickow på Valdemars Slot

Igen i sommeren 2019 byder GOG i fællesskab med Live Cuture på en fantastisk koncertweekend på Valdemars Slot. Fredag den 21. juni er der dobbeltkoncert med TV-2 og Tina Dickow, og lørdag indtager ingen ringere end Sir Cliff Richard scenen.

 

Cliff Richard på Valdemars Slot på Tåsinge 22. juni 2019

Sir Cliff Richard har netop afsluttet en 60-års jubilæums-turné og dermed markeret, at det er ufatteligt mange år siden han startede på sin helt unikke karriere som sanger.

Men samtidig er Cliffs koncerter også en markering af, at han er lige så vital, velsyngende og venlig som han altid har været.

Cliff Richard spreder altid glæde omkring sig, og de nylige koncerter, der alle var udsolgt på rekordtid, har været en opvisning i blændende showman-ship og en udstilling af 60 års musikhistorie. Fantastisk at en 78-årig ubesværet kan optræde med en helt utrolig stribe hits, fra rock og pop-sange som ”Move It”, ”Living Doll” og ”Congratulations” over 80´er-ballader som ”We Don´t Talk Anymore” til helt nye sange fra 2018-udgivelsen ”Rise Up”. 104 albumudgivelser, 123 hits, Englands ”Ultimate Pop Star” – det er ikke mærkeligt, at han har en meget stor og meget trofast fanskare, der for manges vedkommende har fulgt ham i rigtig mange år.

Disse trofaste fans vil blive begejstrede over Cliffs planer for sommeren 2019: Det smukke og stilfulde sydfynske Valdemars Slot er den perfekte ramme til en koncert med Cliff Richard. Der er slet ingen tvivl om, at det vil blive en både magisk og legendarisk aften, et møde med en meget stilfuld kunstner i en ramme, der vil passe perfekt til Cliff Richard, hans musik og hans publikum.

Tidspunkt: 22. juni 2019 kl. 20:00, dørene åbnes senest kl. 17:30

 

Sted: Valdemars Slot, Slotsalléen 100, Tåsinge, Svendborg

 

Billetsalg: Ticketmaster, billetsalget starter 16. november 2018 11:00 – klik hér for at gå til bestilling

 

 

TV-2 og Tina Dickow: 21/6 2019

 

Tina Dickow og TV-2 – gamle venner og århusianere (selv om Tina Dickow er flyttet godt og grundigt til Island), med en lang historie sammen, hvor Dickow først fik en chance som korsanger i TV-2, senere optrådte mange gange som duo med Steffen Brandt.

 

Nu optræder de hver for sig med hvert sit band på Valdemars Slot. Begge navne er aktuelle med nye albums, TV-2 er lige blevet færdige i studiet med ”Tæt Trafik i Herning”, hvor de har samarbejdet med produceren Greg Walsh, der også var med omkring succeserne ”Rigtige Mænd” og ”Kys Bruden”.

 

Tina Dickows nye udgivelse ”Fastland”, der viser den melodiske og udadvendte side af hendes sangskriver-talent, er blevet godt modtaget og Gaffa kalder hendes sange for ”i en klasse for sig selv”.

 

Selv om Tina Dickow senest har optrådt helt solo, er hun tilbage med band, og det bliver altså to stærke front-figurer (Brandt og Dickow) med hver deres band, vi kommer til at høre på Valdemars Slot.

Så kan man jo i sit stille sind håbe på et enkelt fælles nummer med de to mesterlige sangskrivere og sangere – for gammelt venskabs skyld!

 

Tidspunkt: 21. juni 2019 kl. 20:00, dørene åbnes kl. 17:30

 

Sted: Valdemars Slot, Slotsalléen 100, Tåsinge, Svendborg

 

Billetsalg: Ticketmaster, billetsalget starter den 19. november 2018 kl. 11:00 – Klik hér for at gå til bestilling