Tilbage til oversigt

Dagen før dagen

Lørdag d. 12. april støder GOG og Skjern sammen i et af de største slutspilsbrag i denne sæson. GOG Arena bliver proppet til sidste lille ledige hjørne, og der kommer i den grad kog under kedlerne. For begge hold er kampen meget vigtig. Skjern spiller sig med stor sandsynlighed ud af semifinaleræset med et nederlag, mens GOG med en sejr næsten kan stå med det ene ben blandt de sidste fire. Omvendt hvis de grønne vestjyder trækker sig sejrsrigt ud af kampen, er de igen favoritter til at tage en af de to semifinalepladser.

 

GOG har spillet en fantastisk sæson og et endnu mere fantastisk slutspil. Tre kampe ud af tre er vundne, og spillet har været sprudlende. De gule gik ind i slutspillet som kæmpe underdogs, og på trods af de flotte resultater og placeringen som nummer et i slutspilsgruppe to, må vi stadig skubbe favoritværdigheden over til stjerneparaden fra Skjern. Flere landsholdsspillere og budget flere gange GOG’s størrelse siger vel sig selv, men vestjyderne  står i høj grad med ryggen mod muren, og på trods af en flot spillet sæson af de grønne, må det vel betegnes som en fiasko, hvis de ikke går i en semifinale.

Omvendt kan GOG spille frit, glæde sig over en fantastisk første sæson i ligaen, og alt hvad der så falder i hænderne på de gule, er flødeskum oven på lagkagen.

 

GOG og Skjern har mødt hinanden tre gange i år, og lidt utraditionelt har ingen af de to hold formået at vinde på hjemmebane. Lad os håbe at de sydfynske drenge denne gang kan lave om på den statistik. I sidste kamp i Skjern Bank Arena var det et slidt Skjern-hold, som få dage forinden var kommet hjem fra en hård europacupkamp i Montpellier. Det kunne man tydelig se i kampen, hvor skjernspillerne døde fuldstændigt de sidste 20 minutter. Denne gang er det et vestjysk mandskab som, pånær landsholdsspillerne, har haft 14 dages pause med fuld fokus på kampen i GOG Arena. Så det er helt sikkert et udehold, der kommer sprængfyldt af energi, velvidende at de har kniven for struben.

 

Skjern er som sagt en stjerneparade, og det ville være omsonst at begynde at nævne et helt hold af dygtige spillere. Der er alligevel nogle stykker der skiller sig ud. Henrik Mølgaard har været forrygende spillende i år, og sluttede grundspillet som ligaens topscorer. Derudover er landsholds – højre back Kasper Søndergaard en fantastisk skytte, som GOG-forsvaret skal have styr på. Thomas Klitgaard er altid garant for en masse ravage på stregen, og så kan man ikke komme uden om Skjern fysisk stærke forsvar, som i langt de fleste kampe i år har gjort livet surt for modstandernes angreb.

 

GOG har trænet godt i landsholdspausen, der er godt humør i truppen, og de glæder sig til en kamp i en stopfyldt GOG Arena. Holdet er i skrivende stund skadesfrit og stiller i stærkeste opstilling.

 

Kampen fløjtes op kl. 17.10. For dem der ikke har billet, bliver kampen vist direkte på TV2.