Tilbage til oversigt

Dahl og ’de gamle’ har en mission

Rigtig mange mennesker bliver i den kommende uge beriget med efterårsferie – og det gælder også til en vis grad for ligaherrerne, der først om otte dage skal i ilden igen. Her lægger GOG Arena nemlig halgulv til opgøret mod Århus Håndbold.

 

’De gule’ kan dog ikke hvile for meget på laurbærerne i næste uge. I dag, når holdet møder ind til træning, er det med en helt særlig agenda for Kenneth Dahl og resten af ’de gamle’ på holdet. Hver træning bliver nemlig indledt med en fodboldkamp, hvor ’de gamle’ møder ’de unge.

 

 – Vi skal altid sørge for at vinde i fodbold os gamle. Det har vi haft lidt problemer med på det sidste, så det skal vi have stor fokus på. De unge skal væltes lidt af pinden, for de har vundet lidt for meget på det sidste, siger Kenneth Dahl med et grin.

 

26-årige Kenneth Dahl er qua holdets lave gennemsnitsalder kommet i kategori med de gamle på holdet, når der spilles fodbold eller konkurreres i andre discipliner.

 

 –  Aldersgrænsen ligger på 26, og så er man en af de gamle, griner Kenneth Dahl.

 

Fodboldopvarmning mod ‘de unge’ bliver der masser af frem mod d. 18. oktober, hvor Århus Håndbold kommer på besøg. Truppen glæder sig allerede, og er ved godt mod efter kampen i onsdags mod Skjern. Her fandt holdet nemlig flere positive takter frem.

 

 – Vi render og glæder os til at spille på hjemmebane igen. Vi skal have fokus på de ting, som vi gjorde godt i Skjern og finpudse dem, så vi står bedst muligt stillet til Århus-kampen, fortæller Kenneth Dahl og beskriver, hvad der gik godt i kampen mod Skjern.

 

 – Vi spillede fint i angrebsspillet og dækkede godt op. Vi skal se om vi kan hjælpe vores keepere til at tage nogle flere bolde, så vi kan løbe flere kontraer og få nogle flere kontramål.

 

Du kan allerede nu bestille billetter til kampen mod Århus Håndbold, der bliver spillet kl. 16 i GOG Arena.

 

Klik dig ind på http://billetter.gog.dk/, hvor du kan sikre dig en god plads.