Tilbage til oversigt

Dahl tilbage på banen

Kenneth Dahl var tilbage på banen for GOG for første gang i denne sæson. Han fik nogle få minutter på banen, men han var alligevel glad for at bidrage og ser nu frem mod flere minutter i de kommende kampe. Vi fangede ham til en hurtig kommentar efter kampen.

 

– Det er rigtigt skønt at komme ind og spille igen. Jeg vil selvfølgelig altid gerne spille mere, men det skal nok komme. Nu er jeg begyndt at træne med tre gange i ugen, og så længe det går godt derhjemme, så får jeg også bygget mere og mere på hele tiden.

 

Selve kampen blev aldrig den store oplevelse, men sejren kom heldigvis i hus alligevel. Kenneth Dahl mener, at GOG fik en dårlig start, hvorefter sejren aldrig rigtigt kom i fare.

 

– Det var en lidt rodet kamp, hvor vi kommer lidt dårligt i gang. Vi får dog sat os på dem ret hurtigt, og derfra var der egentlig ikke så meget spænding i opgøret. Selvom de måske kommer tilbage igen et par gange, da vi fører med en fire-fem stykker, så bliver det aldrig rigtigt tæt alligevel. De har nogle spillere, som kan en masse på egen hånd, og det er sådan set også det, der holder dem kørende i kampen.