Tilbage til oversigt

Daloon går stadig forrest til alle kampe

Når GOG-spillerne løber ind til hjemmekampene i Phønix Tag Arena, bliver de hver gang budt velkommen af en af klubbens vigtigste sponsorer gennem mange år, når maskotten Poul van GOG – nogle gange flankeret af de mindre maskotter, Kontra og Sejr.

Dragerne er nemlig sponsoreret af virksomheden Daloon, som har været med på GOG-rejsen igennem mange år – og ifølge Lars Hansen, der er skandinavisk markedschef, er planen at samarbejdet skal fortsætte i mange indløb fremover.

“Vi er stolte over at være en del af de gule, og GOG passer godt til Daloon-ånden,” siger Lars Hansen, før han hurtigt ridser hovedtrækkene i den fælles historie op:

“Daloon var sponsor i GOG før konkursen i 2010, hvor vores daværende ejer Hemming Van var med til at forsøge at redde stumperne. Det lykkedes som bekendt ikke, men Hemming blev formand for bestyrelsen i den nye klub, og Daloon var i alt hovedsponsor i syv år, før vi overlod den plads til andre. Det er i øvrigt Hemmings kone, Lisa, der har designet Poul van GOG og de 2 små.”

Kampe tiltrækker samarbejdspartnere

Mens Daloon ikke længere pryder brystet på GOG-spillernes trøjer, er den fynske forårsrulleproducent fortsat engageret på fuldt blus til alle netværksarrangementerne i klubben. Det skyldes ikke mindst, at virksomhedens gæster meget gerne tager med til håndbold.

“Det er noget helt specielt, og vores kunder er vilde med at komme til Gudme, hvor hallen pludselig står der på markerne, og så er stemingen og nærværet noget helt særligt. Håndbold og forårsruller går godt i spænd,” fortæller Lars Hansen, som i høj grad ser håndbold i arbejdsøjemed.

“En stor del af vores kunder går meget op i håndbold, så derfor bruger vi sponsoratet ret aktivt. Det gælder også, når mine kunder inviterer mig til netværksarrangementer i Aalborg, Holstebro, Skanderborg, Ribe-Esbjerg og så videre. Der er jeg med i gul trøje som den eneste, og det er også ret fedt,” siger Lars Hansen.

“Der er helt sikkert en samlende effekt i håndbolden, og der er også et heftigt sms-skriveri med dem fra de andre klubber, når vi spiller.”

Fællesskabet er et stort aktiv

Forsamlingsforbuddet har i sagens natur ikke gjort noget godt for Daloons kundearrangementer hverken i Gudme eller i de andre danske haller, og derfor ser Lars Hansen også frem til, at det igen bliver muligt at gå til håndbold.

“Jeg sætter stor pris på netværket og på stemningen i hallerne, og på vores ture til de udenlandske kampe. Det bliver godt når det kan komme igang igen, og i første omgang drømmer vi om, at der bliver åbnet op til Final4. Det har været superhyggeligt de andre år,” lyder det fra Lars Hansen.