Tilbage til oversigt

De danske mestre kommer på besøg

Efter lørdagens avancement i EHF cuppen, gælder det igen vigtige point i ligaen

Kampene kommer som perler på en snor i øjeblikket, men det gør ikke spor når det går som det gør for tiden. Sejre i de seneste 4 ligakampe og avancement i EHF cuppen er udfaldet af den sidste måneds arbejde. Så efter en meget sløv start på sæsonen, er vi kommet i gang igen.

Om det så også rækker til en sejr i dagens kamp, må tiden vise men vi står overfor lidt af en udfordring. De danske mestre fra BSV er på besøg og forventes at stille i stærkeste opstilling, efter at Nikolaj Øris, igen er på banen. Vi selv er fortsat ramt kraftigt på mandskab og stiller i dag uden Andreas Holst, Lasse Møller og Gøran Søgard. Samtidig er der fortsat tvivl om Espens deltagelse. Dermed er der slet ingen tvivl om hvor favoritværdigheden ligger og det er hos BSV.

Drengene vil dog alligevel gøre alt hvad de kan for at tage kampen op med BSV. Et hold der ligesom os spiller kampe hele tiden og det endda flere end os, da deres Champions League sæson allerede begyndte i september, hvorfor de stort set har spillet to kampe om ugen siden da. Men ligesom os, ser de ud til at trives rigtigt godt med de mange kampe. Både i CL og i ligaen er det nemlig blevet til ganske pæne præstationer, hvis man da altså lige ser bort fra søndagens store nederlag i Barcelona.

Fælles for de to hold er også at de placerer sig i den øverste del af ligaen. BSV som nummer 2 og GOG som nummer 6. Det i en liga der er nøjagtig så tæt, som vi kunne forvente og havde håbet på inden sæsonen. Det betyder at en sejr kan bringe hos helt tæt på top 4, imens et nederlag kan sende os uden for slutspillet.

Der er altså lagt op til en spændende kamp i SEF Arena, når der i aften fløjtes op kl. 18.30. Kan du ikke selv være i hallen, kan kampen følges på TV2 Sport og på Fyens.dk.