Tilbage til oversigt

De unge imponerer i testkampe

Mens der blev spillet om medaljer ved EM i Kroatien, bød weekenden på en tur til Hamborg for GOGs ligatrup. Fredag aften spillede GOG testkamp mod HC Motor Zaporozhye fra Ukraine. Et hold, der om en måneds tid skal møde Skjern i Champions League.

 

GOG vandt kampen 32-28 med en opstilling uden blandt andre holdets fire EM-spillere, en syg Mark Strandgaard og en skadet Jon Lindenchrone. Så der var masser af spilletid til GOGs unge talenter.

 

”Der blev en kamp, hvor vi i sagens natur igen fik givet de unge værdifulde minutter. Både Emil Jakobsen, Frederik Bo Andersen og Emil Lærke kom lidt skidt fra start, men de formåede alle tre at spille sig tilbage til rigtig fine præstationer. Den slags mental styrke samler vi rigtig meget på, så på den måde var det rigtig positivt. Derudover fik konstellationerne Kronborg/Hald og Laen/Hald fine minutter i benene mod store stærke stregspillere og en massiv mængde kryds, så også her var der masser af værdi at hente. Alt i alt en glimrende testkamp, vurderer GOGs cheftræner Nicolej Krickau.

 

I sidste uge blev det til en sejr over Bjerringbro-Silkeborg, hvor den unge del af truppen også gjorde det særdeles godt. Tirsdag venter endnu en træningskamp, når GOG møder KIF Kolding København. En kamp, der spilles i Ringe.

 

Alt sammen optakt til det store Final 4 stævne i weekenden, hvor GOG spiller semifinale lørdag mod Aalborg Håndbold.