Liga

Der var lagt op til topkamp i Machineseeker EHF Champions League gruppe B hvor det var de to ubesejrede mandskabet der skulle kæmpe om den foreløbige første plads i gruppen

Første halvleg var fyldt med mange fejl fra GOG mandskabet og kunne efter små 15 minutter se mægte Barcelona sende bolden i bag Thulin til en 10 måls føring. Når det så er sagt, var det ikke fordi Barcelona mandskabet var en al for stor mundfuld, men derimod var det drengene der gjorde det svært for dem selv på trods af en fremragende præstation inde i målet af Thulin.

I 20. minut kom den helt unge Frederik Pedersen ind, og den unge playmaker gav spillet nyt liv – et fantastisk indhop af Pedersen.

Drengene kunne gå til pause bag med 9 mål (11-20)

Kampen som ellers var blevet omtalt som værende en topkamp, ændrede karakter og derfor skulle drengene ud i pausen og genfinde troen på egne evner, og finde det fremragende spil som vi tidligere har set.

I anden halvleg var det en del af de unge talenter der fik lov til at starte inde på banen, og Frederik Emil Pedersen kom endnu engang flyvende fra start, han fik scoret sit første Champions League mål og hvilket et! En ung fyr der går ubekymret til tingene og inden for de første 3 minutter, havde han så også sendt verdensstjernen Dika Mem en tur i cafeteriet tre gange! Kasper Teglgaard Pedersen og William Dalby ville heller ikke være den eneste der skulle hjem uden at have været en tur på scoringstavlen – sidstnævnte fik en lækker aflevering af den flyvende Frederik. De første 10 minutter var som et forvandlet GOG mandskab, der havde fundet tilbage til det de gør bedst, og alle mand trådt i karakter. Og med 15 minutter igen kunne Teglgaard sende bolde ind til 26-21, en flot anden halvleg af de gulblusede.

I det 19. Minut i anden halvleg fik Lasse Vilhelmsen sendt bolden ind til 24-28, og drengene var tilbage i kampen! Men mægtige Barcelona og mere specifikt en svævende Dika Mem kunne sende bolden ind med tre minutter tilbage til 36-28.

GOG taber 30-38 til mægtige Barcelona

En meget flot anden halvleg kan drengene pakke med hjem i kufferteren, og på trods af resultatet, kan de være stolte af den indsats og mentalitet de tog med ud til anden halvleg.