Liga

Den svenske mur og to point

En vigtig kamp for begge mandskaber. GOG der skulle have revanche for udebanekampen mod aftenen modstanderne.

3000 mennesker var klar i Jyske Bank Arena. Og det var drengene også. Efter 10 minutter var stillingen 8-2 til GOG, og Tobias Thulin havde taget de helt tunge gardiner med inde i målet. Men så kom FC Porto også lidt i gang, og GOG lavede et par små fejl, men formåede hele tiden at holde en berøring afstand på måltavlen. Og de kunnet derfor få ind i det 22. minut med en 8 måls føring. Et GOG mandskab der – som vi kender dem – løb med gæsterne, og straffede dem når de lavede fejl. Naturligvis godt hjulpet på vej af den svenske mur med de gyldne sko inde i målet. Drengene kunne gå til pause foran med 8 mål (20-12), og der kan tilskrives en stor andel til Thulin der stod første halvleg på 50%

I anden halvleg kom FC Porto godt fra start, og det var tydeligt de havde fundet en rytme i deres spil. Og føringen var i det 40. minut skrumpet ind til en seks måls føring. GOG mandskabet brændt en del chancer i starten, og man kunne frygte at en gentagelse af anden halvleg nede i Porto skulle til at folde sig ud i Jyske Bank Arena. Men det virkede på drengene, at de havde helt andre planer. Tobias Thulin storspillede fortsat, og i den anden ende var Mensing og Madsen varme.

Kampen ender 35-27