Liga

Den sydfynske orkan sejrer i Skanderborg

Med beskeder om oversvømmelser og voldsomt uvejr i Jylland begav GOG-mandskabet sig til Skanderborg og Fælledhallen, hvor aftenens modstander i Herreligaen var Skanderborg AGF.

I første halvleg viste GOG-mandskabet styrke fra starten og kom som lyn og torden ud af starthullerne de første 3 minutter, hvor stillingen var 0-3 til de gulblusede. Men så passerede det sydfynske uvejr, og Skanderborg AGF fandt også vej til måltavlen. Trods udfordrende forhold for Tobias Thulin, der stod over for mange kontramuligheder og frie chancer, lykkedes det hjemmeholdet at udligne til 10-10 efter godt og vel 15 minutters spil.

I slutningen af første halvleg havde begge hold svært ved at score, men GOG og Emil Madsen formåede at øge føringen til tre mål i det 26. minut, mens Skanderborg AGF gik målløse hen i over 10 minutter.

GOG gik til pause med en føring på to mål (14-16)

Hjemmeholdet kom bedst fra start i anden halvleg, og GOG måtte se Skanderborg AGF tage føringen for første gang (17-16). Men med et Vind(pust) fra højrefløjen var GOG-truppen tilbage i kampen og sendte netop Oskar Vind afsted i en kontra, der kunne sætte bolden ind til den første fire måls føring (18-22). GOG kunne suse ind i kampens sidste fem minutter med en seks måls føring (24-30). Og som om det ikke var nok, kunne Frederik Pedersen, et af de unge talenter, dels få sin liga-debut men samtidig også score sit først mål i Herreligaen.

Aftenens topscorer blev Henrik Jakobsen og Nicolai Pedersen med 7 scoringer hver

GOG vinder 27-32  over Skanderborg AGF

Næste kamp er på søndag hvor Fredericia HK gæster Gudme.