Tilbage til oversigt

Depot Svendborg gjorde et scoop med Mathias Gidsel

 

For fire år siden stod en meget ung Mathias Gidsel og havde som den eneste i ligatruppen ikke nogen personlig GOG-partner. Det var jo også lidt synd, og han er en sympatisk fyr, tænker Ove Nielsen fra Depot Svendborg. I dag har han logoet på en af Danmarks største sportsstjerner.

 

”Det var lidt af et tilfælde, at jeg blev personlig partner for Mathias Gidsel. Men det har været en fantastisk rejse, og det er sjovt at støtte de unge spillere i GOG.”

 

Ove Nielsen og Depot Svendborg har været en del af GOG siden 2003. Han synes godt om den strategi, der er i klubben, hvor unge spillere får chancen for at vise, hvad de kan. Og gang på gang bliver det bevist, at store klubber holder øje med talenterne, der udklækkes i reden i Gudme og snupper dem, når de er flyvefærdige.

 

”Valget af Mathias Gidsel er ikke den dårligste forretning, jeg har lavet,” griner han.

 

Ove Nielsen havde fulgt den spinkle vestjyde i ungdomsårene i GOG, fordi Gidsel spillede på hold med hans egen søn dengang. Og her mødte han hele familien Gidsel på sidelinjen. Og det var de mest sympatiske mennesker, så da sønnen nåede ligatruppen som førsteårs seniorspiller i GOG, sagde Ove Nielsen ja til at hjælpe med et personligt sponsorat.

 

”Dengang tænkte jeg det jo slet ikke som en forretning. Jeg ville gerne hjælpe ham lidt på vej, fordi han er en sympatisk ung mand og med nogle søde forældre, jeg havde lært at kende. Så i starten var det ikke for at lave forretning, men det er det så blevet,” fortæller indehaveren af Depot Svendborg, der er leverandør af drikkevarer og tilbehør til fester i det sydfynske.

 

”Jeg kan tydeligt mærke, at der er kommet et større kendskab til Depot Svendborg. Jeg har fået en masse positive tilkendegivelser. Vi kan tydeligt mærke, at vores popularitet er steget samtidig med, at Mathias Gidsel er blevet mere kendt. Mange siger ”ahh, er det ikke dig, der har øldepotet? Er det så ikke dig, der er sponsor for Gidsel?” Og så får vi os lige en snak om det. Og mon ikke, der er nogen af dem, der har lyst til at kigge vores vej, hvis de har behov for en fadølsanlæg til en konfirmation,” siger Ove Nielsen.

 

I forbindelse med sit personlige partnerskab med GOG-profilen kom Mathias Gidsel og GOG’s kommercielle Chef Mads Bruus forbi Faaborg ØH’s Erhvervsklub og fortalte om sin raketfart gennem dansk og international håndbold. Rammerne stod Ove Nielsen for. Et eksempel på, hvordan personlige partnerskaber også kan spille sammen uden for banen.

 

Til sommer skifter Mathias Gidsel til Füchse Berlin i den tyske bundesliga. Og Depot Svendborgs logo skal på et nyt ansigt i GOG. Hvem det bliver, ved Ove Nielsen ikke endnu. Men det bliver sandsynligvis endnu et ungt talent på vej frem.

 

”Mon ikke der er en ny ung komet på vej. Det er meget sjovere, end at vælge en af de etablerede,” mener Ove Nielsen.

 

”Vi kommer ret tæt på spillerne i GOG og ser gang på gang, hvordan de bliver så gode, at GOG ikke længere kan holde på dem. Det er jo fantastisk at være en del af.”