Tilbage til oversigt

– Der skal to point på kontoen

Efter et par nederlag på stribe mod Aalborg og Skanderborg ville det pynte gevaldigt med to point på kontoen igen torsdag mod Ribe-Esbjerg. Vi har talt med Lars Hald om den vigtige kamp, der spilles i forbindelse med dobbeltarrangementet ”Fynsk Håndboldfest”.

 

– Det er helt klart et hold, vi skal slå. Sådan er det med alle hjemmekampe, men efter Skanderborg-kampen er det bare endnu vigtigere nu at komme tilbage på det rette spor. Det er et hold, som kommer med fuld hammer, for de har nok ikke fået den helt ventede start på sæsonen. De har også et hold, der kan lide at løbe stærkt, så det skal nok blive en kamp med en masse fart, siger Lars til GOG.dk

 

Kampen spilles som bekendt i Odense Idrætshal, og det er noget, som har været diskuteret en smule. Lars Hald forventer dog ikke, at det er noget, der kan få indflydelse på kampens udfald.

 

– Det er da altid anderledes at spille på en anden hjemmebane, når vi har en så fast bastion i GOG Arena. Vi ville gerne have givet publikum der en god præstation efter et par ærgerlige kampe, men vi skal selvfølgelig nok få det bedste ud af kampen alligevel.

 

Lars Hald formåede trods nederlaget til Skanderborg at finde vej til rundens hold i Boxer Herreligaen. Han er glad for at blive hædret, men det betyder bare ikke ret meget, når det kommer i slipvinden på et nederlag, understreger han.

 

– Anderkendelse er altid godt. Det vigtigste for mig vil dog altid være holdets bedste. Det klinger lidt hult med en placering på rundens hold efter sådan en kamp, det må jeg nok indrømme.

 

Kampen mod Ribe-Esbjerg fløjtes i gang torsdag klokken 20.30, men husk at kvindekampen mellem HC Odense og Silkebor-Voel fløjtes i gang allerede klokken 18.30.