Tilbage til oversigt

– Det blev desværre lidt som frygtet

 

Det blev som bekendt til et ærgerligt nederlag mod Kolding lørdag eftermiddag. Selvom GOG fulgte med det midtjyske hold i hele kampen, så endte det alligevel med et to måls nederlag i sidste ende. Lasse Kronborg mener, at kampen blev lidt som frygtet.

 

– Det blev desværre nok den kamp, vi forventede. Vi havde svært ved at score i de etablerede angreb og skulle score stort set alle mål på kontraer. I første halveg dækker vi egentlig fint op, men det kniber i den anden ende. I anden halveg er det lidt omvendt. Vi følger fint med, men da de mod slutningen af kampen kommer foran med én, og vi efterfølgende smider et par bolde væk, der knækker den desværre til deres fordel.

 

Med spillere som Bo Spellerberg, Kasper Hvidt og Lars Jørgensen, er det næsten en underdrivelse at sige, at Kolding er et rutineret mandskab. De har prøvet den her slags kampe hundredevis af gange, og ifølge Lasse Kronborg betyder det bare tit lige det ekstra i tætte kampe.

 

– Desværre ser vi nok i kampen, at rutine har en del at sige i det her spil. De har prøvet det her så mange gange før, og det kan man godt mærke, når kampene spidser til. Nu skal vi op hesten igen, og vi går benhårdt efter fire point i de næste to kampe.

 

Næste opgave for GOG er udekampen mod Skive på søndag. Følg med her på siden og på Facebook, når vi senere på ugen starter optakt til kampen med kommentarer fra flere af spillerne.