Tilbage til oversigt

Det endelige slag skal slås

Det blev desværre ikke helt den kamp, som det unge GOG-mandskab havde ønsket, da den første semifinale løb af stablen i onsdags.

Alle aspekter af spillet var lidt hakkende, og især GOG’s kontrafase kom aldrig for alvor i gang. Faktisk overstrålede vestjydernes kontrafase GOG’s med flere længder, og det skal der laves om på i returopgøret, hvis de gule skal have en chance for at nå en DM-finale.

 

Der var ellers dømt gåsehud, da spillerne løb på banen til en stopfyldt GOG Arena, hvor Fynske bank havde sponsoreret gule trøjer til hele forsamlingen. Hallen var i den grad gul, og tilskuerne leverede en fantastisk opbakning til drengene igennem hele kampen.

 

Tvis Holstebro viste sig, som det klogeste hold. GOG’s tekniske fejl blev straffet prompte, og vestjyderne spillede klogt angrebsspil, ligesom de var skarpe i deres returløb. Derudover var udvisningerne dyre for GOG. 10 udvisningsminutter mod 4 er for meget, og det skal også helst undgås i Gråkjær Arena i returkampen.

 

Om det var forventningspresset eller bare nerver for det unge GOG-hold, der gjorde at håndbremsen aldrig for alvor blev lagt ned vides ikke. Men nu er faktum, at de gule knægte kan spille helt frit i Holstebro og har alt at vinde. Holdet har generelt været gode på udebane i denne sæson, og har stor tiltro til, at en DM finale stadig kan nås.

 

Kampen fløjtes op i Gråkjær Arena kl. 14.00 lørdag eftermiddag og kan følges direkte på TV2.