Tilbage til oversigt

Det Faglige Hus ny hovedsponsor i GOG

Efter en sæson som VIP-sponsor i GOG har Det Faglige Hus besluttet sig for at gå en kategori op i støtten til den sydfynske klub, og derfor er fagforeningen og a-kassen på listen over hovedsponsorer i GOG i denne sæson.

 

Årsagen til opgraderingen er ganske simpel: GOGs succesfulde sæson har betydet, at klubben har fået masser af positiv omtale i det forgangne år, og derfor er GOG simpelthen et godt og attraktivt brand for sponsorerne.

 

”GOG har vundet og vundet, og det har betydet, at der har været mange TV-kampe med GOG, hvor vores brand bliver eksponeret for vores målgruppe, som er de danske lønmodtagere. Den succes vil vi gerne bygge videre på, og derfor har vi været interesseret i at udvide aftalen,” siger Mette Jul, der er kommunikationschef i Det Faglige Hus.

 

Attraktive billetter til medlemmerne

En del af sponsoraftalen er, at Det Faglige Hus har billetter til rådighed til GOGs hjemmekampe, og ifølge Mette Jul har det ikke været noget problem at finde medlemmer, der gerne ville en tur til Gudme for at se tophåndbold.

 

”Vi har en del sportssponsorater rundt om i landet, som gør, at vi kan invitere vores medlemmer gratis til håndbold, fodbold og ishockey i nærheden af, hvor de bor, og det er meget populært. Der har været pæn rift om GOG-billetterne, og dem kan vi sagtens afsætte,” siger Mette Jul, der af flere grunde glæder sig over GOGs sportslige succeser i den forgangne sæson.

 

”Vi vil gerne være en del af et vindende hold, for sådan ser vi også os selv som virksomhed. Vi oplever en stor tilgang i antallet af medlemmer, og det er naturligvis det, som det handler om i sidste ende,” konstaterer Mette Jul videre.

 

Sponsorat skaber også glæde i Gudme

GOG-direktør Kasper Jørgensen er naturligvis særdeles godt tilfreds med, at det er lykkedes at få Det Faglige Hus med på en ny aftale.

 

”Økonomien er en vigtig del af hverdagen, og uden penge i ryggen ville vi ikke spille elitehåndbold i Gudme. Derfor er vi utrolig glade for, at en af vores sponsorer efter et års ”prøveperiode” har valgt at indgå en endnu større aftale med os. Det er en klar blåstempling af vores produkt. Vi synes selv, at vi har en masse at byde på, og det har vi nu fået bevist på en dejlig konkret facon med en landsdækkende virksomhed, der har hovedsæde uden for Fyn,” siger Kasper Jørgensen.

 

Foruden Det Faglige Hus, er Energi Fyn, Fyns Amts Avis, Fynske Bank og SU’VI:T hovedsponsorer for GOG i sæsonen 2018-2019.