Tilbage til oversigt

– Det meste lykkedes for os

Sæsonpremieren endte lykkeligt mandag aften i GOG Arena. Team Tvis Holstebro blev sendt hjem med et ti-måls nederlag mod et GOG hold, som absolut ikke var i gavehumør på hjemmebane. I opgøret sidste år endte det med et otte-måls nederlag til GOG, men den plet var de gule opsatte på at få vasket væk igen.

 

Lasse Kronborg mener, at flere ting gik op i en højere enhed i går. Mange af de ting, holdet har arbejdet på, lykkedes rigtig godt i kampen.

 

– Jeg synes, vi lykkedes med mange af de ting, vi har trænet. Vi tvinger dem til mange halvsløje afslutninger, som Espen i målet let piller. Når de kommer frem til større chancer, så tager han dem også. Alt i alt, står han en helt fantastisk kamp.

 

– Defensivt går det meste op i en højere enhed. Jeg synes egentlig kun, de laver mål, når vi begår tekniske fejl i den anden ende.  Hvis vi havde barberet de fejl væk, så kunne vi sagtens være gået til pause med en større føring.

 

– I anden halveg får vi minimeret fejlene og trækker fint fra. Vi bliver dog ramt af nogle udvisninger, som går ud over rytmen i spillet. Men når det er sagt, så synes jeg, det var en rigtig god kamp, som foregik på vores præmisser hele vejen igennem.

 

Team Tvis Holstebro har mistet flere profiler til den nye sæson, mens nye spillere er kommet til. Lasse Kronborg synes dog stadig, at det er et godt hold. Han er sikker på, at Tvis nok skal komme tilbage igen i løbet af sæsonen.

 

– Jeg synes stadigvæk, at Tvis er et godt hold. Peter Balling har spillet fantastisk i opstarten, men laver et mål på seks forsøg i går. Ham rammer vi virkelig, og Clausen får gået godt til ham igennem det meste af kampen.

 

– I løbet af kampen er det faktisk kun Jonas Larholm, vi har lidt problemer med, men dem får vi også løst. Når de bliver spillet bedre sammen, så skal de nok komme i gang. Men lige præcis i går, der var vi bare en klasse bedre i hele kampen.

 

Lørdag skal GOG på en svær opgave på udebane, når holdet gæster Sønderjyske i Dybbølhallen. Kampen fløjtes i gang klokken 15.00.