Tilbage til oversigt

Det sker i GOG – Tilmeld dig vores nye nyhedsbrev

Er der en ny spiller på vej, hvordan gik det i den seneste kamp, hvad sker der bag kulissen både blandt spillerne, men også på kontorerne i SEF Arena i Gudme. Alle med interesse for GOG kan nu følge med i, hvad der sker i det fynske håndboldflagskib ved at modtage vores nyhedsbrev.

 

I den her uge har GOG sendt en ny spiller på banen. Et nyhedsbrev til alle dem med interesse for, hvad der sker i klubben. Det kan være historier fra ligaholdet, nyt om sponsorer eller hvad sker der i moderklubben. Hvad sker der på banen og uden for banen i en af Danmarks førende håndboldklubber.

 

– Vi synes, der sker en masse spændende ting i GOG, og dem vil vi gerne dele med vores fans og sponsorer. Ja, egentlig alle dem, som gerne vil vide mere om, hvad vi render og laver, fortæller GOGs direktør Kasper Jørgensen.

 

– Der er rigtig mange gode historier i en traditionsklub som vores. Og dem vil vi gerne fortælle og dele med andre.

 

Det første nyhedsbrev er allerede sendt ud og er blevet godt modtaget. Mange har meldt sig til med mailadresse og i første omgang blandt andet kunnet læse om den europæiske succes, som imponerer den kommende landstræner. Om en tidligere topscorer, der er på vej tilbage til banen. Og om et målmandsskifte i GOG efter sæsonen. Direktør Kasper Jørgensen er glad for den store interesse, der har været for det første nyhedsbrev.

 

– Vi har altid vidst, at der er god opbakning og masser af interesse for GOG rundt omkring os. Så det er godt at se, at mange har meldt sig til og sagt ja til at modtage historier om holdet og klubben. Vi glæder os til at fortsætte det arbejde.

 

Har du lyst til at modtage nyhedsbrev fra GOG, skal du bare tilmelde dig med dit navn og email hér, så vil du automatisk modtage nyhedsbrevet og få mulighed for at deltage i forskellige konkurrencer. Du kan til enhver tid afmelde det igen.