Tilbage til oversigt

Direkte duel om point til slutspillet

I eftermiddag kommer BSV på besøg i GOG Arena, i hvad der ligner en direkte kamp om at få point med over i slutspillet. Tvis Holstebro og Skjern synes at være stukket af, men de næste to pladser, som udløser et ekstra point i slutspillet, er helt åbne. Her er både BSV og GOG alvorlige bejlere, men taberen i dag står højst sandsynligt også i slutspillet uden point.

 

Ørnene fra Østjylland er inde i et hårdt program med både europacup og håndboldligaen, og det har derfor været meget blandede resultater, de har præsteret her det seneste stykke tid. I europacuppen har de klaret sig yderst fremragende, mens det i ligaen er blevet til nederlag til Tvis og Ribe inden for de sidste tre kampe. Senest hentede de dog en sikker sejr hjemme i Silkeborg mod Nordsjælland. Pga. det hårde program har BSV døjet lidt med skader og sygdom. Da de tabte på udebane i Ribe Esbjerg manglede de således tre store profiler i Michael Knudsen, Nikolaj Markussen og Nikolaj Øris. Sidstnævnte døjer med dårlige knæ og det forventes, at han er ude i en længere periode, mens de to andre højst sandsynligt er på banen i eftermiddag i Gudme.

 

Når BSV kan stille stærkeste opstilling, er der ikke nogen tvivl om, at de er seriøse DM-bejlere i år. Sebastian Skube er den helt store drivkraft i angrebet, der både er dygtig på sit eget spil, men også kan spille både stregen og sine to backs op til skud. Nikolaj Markussen har haft en lidt svær start i BSV, men det ligner at han er ved at finde storformen igen. Med sine 211 cm er det tydeligt for enhver, at det kan være svært at ligge parader på Markussens skud. Meget ulig andre meget høje spillere er Markussen desuden hurtig på fødderne. På højre back er der altid en solid indsats fra landsholdsbacken, Mads Christiansen.

 

Defensivt er BSV et af de efterhånden flere hold, som praktiserer et meget offensiv 6-0 forsvar. Inde bagved har de to stærke målmænd i Kasper Larsen og Søren Rasmussen.

 

Hvis GOG skal have muligheden for at skrabe begge point sammen i dag, skal de levere en ligeså helstøbt indsats som mod Ribe Esbjerg i onsdags. Her stod defensiven helt fantastisk, hvilket betød et utal af kontrascoringer.

 

Kampen fløjtes op kl. 16.00 i GOG Arena.