Tilbage til oversigt

Direkte kamp om semifinale

Når GOG og Tvis mødes torsdag, er det en direkte kamp om semifinaleplads. Finder kampen en vinder, er denne sikret en plads i DM semifinalerne, mens taberen står med meget dårlige kort på hånden. Det siger sig selv, at kampen er uhyre vigtig, og det kræver en jættepræstation af de unge GOG-drenge, hvis de i oprykkersæsonen skal spille sig blandt de sidste fire i håndboldligaen.

Hvis holdene spiller uafgjort, er intet sikkert endnu, men GOG vil stå med de bedste kort på hånden, da en sejr i sidste runde hjemme over Århus vil være nok til en semifinale.

 

Tvis Holstebro er det hold GOG’erne kommer til at møde flest gange i år. To gange i grundspillet, én gang i pokalturneringen og to gange i slutspillet. Det er derfor to hold der kender hinanden særdeles godt. Det er blevet til blandede resultater, to sejre, en uafgjort og et nederlag, og derfor er det også et gult mandskab, der tror på de kan lave en lille overraskelse i Holstebro. Den eneste kamp i år, som er blevet spillet mellem de to hold i Gråkjær Arena, Holstebro, endte uafgjort efter at GOG i lange perioder af kampen havde været i teten.

 

De hvide vestjyder har spillet et fornuftigt slutspil, og bortset fra nederlaget i første kamp mod GOG, er det blevet til lutter sejre. I det hele taget har træner, Klavs Bruun, i år været dygtig til at få det maksimale ud af sine unge trup, og under ham er især de to fløje Magnus Bramming og Patrick Wiesmach blomstret, mens Allan Damgaard styrer angrebsspillet flot fra playmakerpositionen. Landsholdspiller Klaus Thomsen er forsvarskrumtap og ansvarlig for at det meget offensive og bevægelige 6-0 forsvar fungerer.

 

GOG har spillet et forrygende slutspil, og lørdagens kamp mod Skjern var et festfyrværkeri af spænding, fight og god stemning i GOG Arena. Torsdag er der små 100 gulklædte fans, der tager turen til Holstebro for at hjælpe drengene, og lad os håbe de får fuld valuta for pengene.

 

Kampen bliver igen vist på TV 2 fra kl. 17.10