Tilbage til oversigt

Direktør: Målet med at spille i Odense nået

Efter to kampe på en uge i Sparekassen Fyn Arena er det nu tid til at gøre status. Overordnet er GOGs direktør Kasper Jørgensen meget tilfreds med de to hjemmekampe på den lånte adresse i Odense.

 

Mandag er det tid til at se tilbage på den forgangne uge, hvor GOG byttede hjemmebanen i Gudme ud med Sparekassen Fyn Arena i Odense. En ligakamp mod KIF Kolding København og en EHF Cup kamp mod det tyske storhold fra Füchse Berlin. Det blev til en flot sejr over ærkerivalerne fra Kolding, men mod det tyske bundesligahold måtte GOG se sig besejret med fem mål.

 

GOGs direktør Kasper Jørgensen er meget tilfreds med de mange håndboldfans, som dukkede op til de to kampe i Odense.

 

– Godt 7000 tilskuere til de to kampe. Det er meget positivt. Det var det overordnede formål med at rykke hjemmebanen fra basen i Gudme. Vi ønskede at vise os frem og give en god håndboldoplevelse til så mange som muligt. Og måske også nogen, som ikke normalt kommer til kampe i Gudme. Og det lykkedes vi med, siger Kasper Jørgensen, der derfor kan sætte flueben ved den overordnede målsætning.

 

– 7000 mennesker i to kampe. Det ville have krævet en del flere kampe SEF Arena i Gudme at have så mange til håndbold, så tilskuertallene er jeg meget tilfreds med.

 

Økonomisk løber det også rundt for GOG at have rykket hjemmebanen 35 kilometer mere nord på. Der var dog et par problemer med teknikken i hallen i forbindelse med de to kampe. Mod Füchse Berlin søndag var der blandt andet problemer med lyden, som gik ud over blandt andet musikken og halspeakerens mikrofon.

 

– At teknikken gav problemer er selvfølgelig ikke tilfredsstillende. Men det er ikke noget, vi kan gøre noget ved. Det er ikke vores ansvar, men noget Sparekassen Fyn Arena står for. Vi måtte bare få det bedste ud af det, og jeg synes, at publikum var fantastiske til at hjælpe os i de perioder, hvor musikken ikke fungerede. Publikum sørgede for en rigtig god stemning, lyder det fra Kasper Jørgensen, der beklager over for alle i hallen, at håndboldfesten i Odense fik en ridse i lakken.

 

– Vi har naturligvis en dialog med Sparekassen Fyn Arena om, og hvordan vi kan undgå den type problemer fremover. Det skal være bedre, hvis vi skal spille i arenaen igen, og det er vi meget interesseret i. Det kunne sagtens være, at vi stablede en lignende uge med kampe i Odense på benene i næste sæson, fortæller direktøren, der også delvist er tilfreds med det sportslige udbytte af kampene i Odense.

 

– Onsdagskampen mod KIF Kolding København var fin. Jeg synes egentlig, vi kunne have vundet større end de fem mål. Vi var klart bedre end dem, så det er jeg tilfreds med. Jeg er ærgerlig over, at vi ikke kunne slå Füchse Berlin søndag. Jeg havde håbet på, at vi kunne lave en overraskelse. Men der var ikke noget for os at hente i den kamp desværre.

 

Denne uge byder igen på ligakampe og GOG skal nu have fokus på at sikre sig en pldas i slutspillet. Næste kamp for GOG er på onsdag mod SønderjyskE på udebane. Næste hjemmekamp er på lørdag, hvor GOG møder Skanderborg, og det er som vanligt i SEF Arena i Gudme.

 

Du kan købe billetter til det opgør HER.