Tilbage til oversigt

Direktør: Stolt af opbakning i Aalborg

Da GOG søndag vandt den første DM-finale over Aalborg Håndbold, var det i en udsolgt Gigantium i Aalborg. Knap 5000 tilskuere så GOG vinde 33-30. 400 af dem var i gule trøjer og kunne juble, da kampen blev fløjtet af.

 

”Jeg er utrolig glad og stolt over den opbakning, der har været. Også i Aalborg til den første finale. At vi kan fylde et par busser og med 400 GOG-fans i hallen støtte drengene og i perioder overdøve de 4600 tilskuere, der heppede på Aalborg. Det var en fed oplevelse,” fortæller GOGs direktør Kasper Jørgensen.

 

GOG havde ikke mulighed for flere billetter, da kampen på forhånd var udsolgt. GOG fik de 400 billetter, som klubben har krav på som udebanehold. Nu venter en kamp på hjemmebane, hvor de gule fans skal forsøge at bære GOG-spillerne frem til DM-titlen.

 

”Det er det her, vi har drømt om siden den nye start i 2010. Det er stort for klubben og alle omkring, og den enorme opbakning betyder meget. Men vi er jo ikke helt færdige endnu,” lyder det fra Kasper Jørgensen.

 

GOG kan med et enkelt point i returkampen på torsdag sikre sig det danske mesterskab, når den anden finale spilles i SU’VI:T Arena i Gudme. Det er ikke sket siden sæsonen 2006/2007.