Tilbage til oversigt

DM-finalen udsolgt på rekordtid

Ganske som det var tilfældet i den tredje semifinale, var der ualmindeligt meget pres på alle linjer, da de sidste billetter til DM-finalen mod Aalborg blev sat til salg tirsdag morgen, og meget hurtigt var alt udsolgt.

“Der har været større interesse, end der nogensinde før har været til en kamp i Gudme, og jeg har ikke noget bud på, hvor mange billetter, vi egentlig kunne have solgt. På et tidspunkt var der mere end 1.000 inde på hjemmesiden samtidig, og det vidner jo om, at opbakningen til spillerne er helt fantastisk,” siger direktør Kasper Jørgensen, som dog er ked af, at mange må nøjes med at se kampen på tv torsdag aften.

“Vi er virkelig glade for interessen, og jeg ville ønske, at der var plads til alle i SU’VI:T Arena, for det er jo altid utrolig ærgerligt, når der er fans, som går forgæves,” lyder det videre.

Kasper Jørgensen forklarer, at alle sæsonkortholdere er sikret deres sædvanlige plads, og desuden har gæsterne fra Aalborg ønsket at gøre brug af alle de billetter, som de er sikret, og den kombination var en del af forklaringen på, at, at der var færre billetter i løssalg end sædvanligt.