Tilbage til oversigt

Dobbelt guldvinder skriver kontrakt med GOG

Efter en flot start på GOGs ligahold har klubben og Frederik Bo Andersen nu valgt at få papir på hinanden den her og næste sæson. Og den gule trøje passer godt til det unge talent.

 

Oprindeligt kommer han fra Roskilde, men de seneste to et halvt år har bopælen ligget på Fyn. To sæsoner på GOGs U18-hold blev til to gange DM-guld, og den talentfulde højrefløj er nu fast mand på ligaholdet i GOG med en to-årig kontrakt.

 

– Jeg har været inde i en rigtig god udvikling de seneste to år, hvor jeg har spillet for GOG. Og jeg tænker, der stadig er masser af potentiale tilbage, og jeg stadig kan udvikle mig i GOG, fortæller Frederik Bo Andersen.

 

Til daglig går den unge håndboldspiller på Oure Kostgymnasium og netop udtaget til den kommende U20-landsholdssamling sidst i oktober. Oven i den gode nyhed kommer så en kontrakt med ligaklubben GOG.

 

– Selvfølgelig er det en drøm, der går i opfyldelse. Når jeg har set ligaspillerne løbe på banen i Gudme, så har jeg bare tænkt: Det vil jeg også prøve. Og når det så er en selv, der løber på banen, så er det bare endnu federe, lyder det fra en glad Frederik Bo Andersen.

 

På kontoret i SU’VI:T Arena er de også glade for underskriften fra den venstrehåndede fløjspiller.

 

– Vi er utroligt glade for at have lavet en to-årig aftale med Frederik Bo Andersen, der er en af de største talenter på højrefløjen i Danmark. Han har allerede vist sit værd, og vi forventer os meget af ham i de kommende sæsoner, hvor han helt sikkert vil udvikle sig yderligere. Samtidig er han endnu et bevis på den fødekæde, vores fantastiske ungdomsafdeling sørger for at talentudvikle til, siger GOGs direktør Kasper Jørgensen.

 

Frederik Bo Andersen fik blandt andet en del minutter på banen i pokalkampen i Skanderborg, hvor det blev til fire mål fra den talentfulde fløj.

 

– Det er fedt nu at have fået en kontrakt og være fast mand på holdet. Jeg vil bruge de minutter jeg får fornuftigt og bare give den alt, hvad jeg har, lyder det fra den 18-årige GOG-fløj.

 

Næste opgave for Frederik Bo Andersen og resten af GOG-holdet er torsdag aften, hvor GOG igen skal en tur til Skanderborg. Denne gang til en ligakamp. Det er kl. 19.30 og kan følges på TV 2 Sport.