Tilbage til oversigt
Liga

Dreyer: Der er ikke et hold, jeg hellere ville slå

(Historien var første gang bragt i kampmagasinet som optakt til holdenes første opgør)

Når GOG  tørner sammen med TMS Ringsted, er der især en spiller hos gæsterne, der drømmer om at få to point ud af anstrengelserne: Nemlig den tidligere GOG-spiller Christoffer Dreyer.

“Hvis der er et hold i ligaen, som jeg gerne vil slå, så er det GOG, det skal der ikke være nogen tvivl om. Men samtidig vil jeg da gerne indrømme, at jeg også ville stå derhjemme og juble, hvis GOG vinder mesterskabet for trejde år i træk,” siger Dreyer, der har været med til at hente to danske mesterskaber for GOG, før han skiftede til TMS Ringsted før denne sæson.

Kombination mellem en grøn trøje og et gult hjerte har også gjort grundspillets to møder med barndomsklubben til meget specielle oplevelser.

“Nu har jeg mødt GOG to gange, og det har været noget helt særligt. Det er jo min barndomsklub, og når jeg kommer i hallen og kigger rundt, kender jeg måske fornavnene på 50% af tilskuerne, så selvfølgelig vækker de kampe lidt flere følelser i mig, end normalt,” siger Dreyer.

Farlige underdogs
Modsat sine gamle holdkammerater kan Dreyer glæde sig over, at han og TMS Ringsted kom forrygende i gang med slutspillet med en overraskende sejr over Fredericia HK i første runde, og dermed har Dreyer & Co. lagt alt presset på GOG-spillernes skuldre.

“Hele vores sæson har allerede været et kæmpe eventyr. Først spillede vi for at undgå direkte nedrykning. Så gik vi efter at få point med over i nedrykningsslutspillet, og nu er vi kommet fantastisk i gang med slutspillet,” siger Dreyer, der imidlertid ikke vil tage favoritværdigheden på sig af den grund.

“Vi har ikke noget, vi skal nå, så vi forbereder os bare så godt, som vi kan til hver eneste kamp. Vi har et ungt hold, hvor der ikke er mange, der har prøvet at være i slutspillet før, og måske venter der os nogle dyre lærepenge, hvis de andre hold stepper op i gear – men det kan jo også være, at ungdommens mod kan bære os videre til endnu flere overraskelser. Det vil jeg da håbe, og til at begynde med, skal vi i hvert fald gerne drille GOG mere, end vi gjorde første gang, vi var på besøg i Gudme.”