Drømmestart i Europa Cup

GOG gæstede i går det franske mandskab Saint Raphael, og det endte med en målrig sejr til GOG på 36-32.

Det blev en tæt første halvleg, hvor GOG og Saint Raphael spillede meget lige indbyrdes. Afslutningerne fra GOG var effektive og GOG kunne gå til pause med en føring på 19-17.

Anden halvleg startede suverænt med en redning på straffekast fra Espen Christensen og 2 hurtige scoringer fra Mark Strandgaard og Magnus Jøndal. Det bragte holdet foran 21-17.

GOG havde udfordringer defensivt, hvor Saint Raphael satte stort pres på rent fysisk, som førte til mange straffekast.

Generelt over hele kampen havde Saint Raphael ikke meget at gøre, og de gule drenge kan nu tage 2 point med hjem fra Frankrig.

Cheftræner Jakob Larsen er glad for sejren GOG tager med hjem fra Frankrig: ”Espen stod en god kamp. Det gjorde at holdet løftede sig, og blev mere sikre på forsvarsdelen. Kontra fasen fungerede fint og perioden hvor vi gik fra +2 til +5 betød meget for resten af kampen.”

De gule udviste flot holdindsats, hvor kampen gik op i en højere enhed med en sejr over et af de bedste hold i Europa.

Næste Europa Cup kamp er på lørdag, hvor Slovenske Ribnica kommer og besøger SEF Arena. Kampen fløjtes i gang 18.45.