Tilbage til oversigt

Efter denne sæson: Erevik stopper karrieren

Når kontrakten med GOG udløber til sommer, så sætter Ole Erevik ikke underskriften på en ny som professionel håndboldspiller. Men som noget helt andet. Den karismatiske målmand stopper karrieren efter den her sæson.

 

”Det er noget, jeg har brugt lang tid på at komme frem til. Det har taget meget energi. Jeg har tænkt meget på fordele og ulemper ved at fortsætte eller stoppe. Og jeg er kommet frem til, at det rigtige for mig er at stoppe. Det er rart at have taget beslutningen og melde det ud. Jeg er nærmest blevet et par kilo lettere,” fortæller 37-årige Ole Erevik.

 

Normanden har spillet håndbold på øverste niveau i en lang række lande gennem 20 år. Han har vogtet målet i norske, tyske, spanske, franske og danske klubber. Og han har spillet 184 kampe for det norske landshold. Men til sommer er det slut med stolper og harpiks efter to år i GOG.

 

”Jeg er glad for at have fået muligheden for at spille i GOG. Det er jeg meget taknemmelig for. Jeg er glad for at spille i en klub med så meget historie, som der er her. Og jeg håber, jeg kan slutte med en endnu pænere medalje, end den bronzemedalje vi fik sidste år,” lyder det fra Erevik, der endnu ikke ved, hvad han skal efter håndboldkarrieren. Det må tiden vise. Ud over at være en af ligaens bedste målmænd er Ole Erevik også uddannet journalist.

 

”Vi er utrolig kede af at miste Ole Erevik. Han kommer med en utrolig gejst til holdet og en vilje til at vinde kampene, så det er vi ærgerlige over at miste. Men vi har også fuld forståelse for hans valg og ønsker ham al held og lykke i en civil karriere,” siger GOGs direktør Kasper Jørgensen, der allerede er i fuld gang med at finde en ny topmålmand til GOGs trup næste sæson.

 

”Den proces er i gang, og jeg er helt sikker på, at vi i den kommende sæson får endnu en stærk målmand til GOG-målet,” slutter Kasper Jørgensen.

 

 

Ole Ereviks klubber gennem karrieren:

1999 – 2004: Stavanger IF og Stavanger Håndball (Norge)

2004-2005 Ademar Leon (Spanien)

2005-2007 Bidasoa Irun (Spanien)

2007-2008 Magdeburg (Tyskland)

2008-2011 KIF Kolding (Danmark)

2011-2015 Aalborg Håndbold (Danmark)

2015-2017 Pays d’Aix (Frankrig)

2017-2019 GOG (Danmark)