Liga

Elektrisk stemning i Gudme søndag aften

Fredericia HK var søndag aften på besøg i Gudme, og der var lagt op til en spændende kamp.

Gæsterne kom buldrende fra start, og kunne efter 11 minutter sende bolden ind til 5-10. En trykket stemning kunne mærkes i Gudme, men så drengene igen, og redninger inden fra Thulin gjorde jagten på de fem mål lidt nemmere. Men drengene haltede hele tiden lidt efter, men et langskud fra Mensing med 9 sekunder igen, kunne drengene gå til pause med stillingen 17-17

Anden halvleg var målrig, og især Nicolai Pedersen storspillede og kunne allerede ti minutter inden i anden halvleg sende sit syvende mål ind bare Fredericia’s målmand. Langt inde i anden halvleg havde begge hold svært ved at trække fra, og det blev ikke til mere en af to måls føring til GOG, men gæsterne formåede hele tiden og hænge på.

I kampens sidste fire minutter kunne gæsterne fra Fredericia sende bolden ind til en to måls føring – Og en del fejl fra de gulblusede kostede desværre ekstra dyrt søndag aften. Kampen ender 34-37!