Tilbage til oversigt

Emil Lærke stopper i GOG

Emil Lærke forlader GOG, når denne sæson udløber. Den 22-årige venstreback skifter til en udenlandsk klub. Og det ærgerer GOG-direktøren.

 

“Vi ønsker Emil al mulig held og lykke, men vi er samtidig meget kede af, at vi ikke kunne beholde ham i GOG. Det havde vi et stort ønske om. Men nogle gange så frister udlandseventyr så meget, at utålmodigheden vinder. Det må vi respektere, selvom vi er utrolig ærgerlige over, at det ikke kunne blive til lidt længere tid i GOG,” udtaler Kasper Jørgensen.  

 

Emil Lærke fik i april sidste år debut på A-landsholdet, hans rolle er kun blevet større på GOG-holdet, hvor han har vist værdien af at mestre både forsvars- og angrebsevner. Derfor er cheftræneren da også ked af, at holdkortet næste sæson bliver uden Emil Lærke.

 

“Emil har haft rigtig mange gode år her i klubben, og vi havde da gerne set ham blive her nogle år endnu. Vi håber at kunne se ham forløse sit potentiale endnu mere, inden vi slipper ham til sommer,” lyder det fra Nicolej Krickau.

  

Emil Lærke kommer fra Roskilde, men har spillet i GOG siden ungdomsårene, der blev kombineret med ophold på Skolerne i Oure.

 

Foto: Lau Nielsen