Emil Madsen glad for spilletid og sejr over BSH

GOG tog søndag eftermiddag imod BSH i slutspillets sidste kamp, hvor GOG ender med en sejr på 37-35, i hvad der kan kaldes en meget målrig kamp.

Uanset kampens resultat var GOG sikret placeringen som nr. 1 i sllutspilspuljen, hvilket gav muligheden for at spare nogle af de spillere, der har spillet mange minutter hen over sæsonen. Dette medførte, at nogle af GOGs unge talenter fik muligheden for mange spilminutter.

De 2 mandskaber fulgtes ad hele kampen igennem, hvor både GOG og BSH på skift smed den ene bold i kassen efter den anden. Til halveg var stillingen 17-17 og farten blev på ingen måde sænket til 2 halvleg, hvor GOG i sidste ende trak det længste strå og hev sejren i land.

Topscorer for GOG blev Emil Madsen med hele 14 scoringer på kun 16 forsøg.

I den anden slutspilspulje stod Aalborg Håndbold og TTH overfor hinanden i en direkte kamp om 1 pladsen i deres pulje. Her vandt TTH, hvilket betyder at Aalborg Håndbold bliver GOGs modstandere i semifinalekampene.

Første semifinalekamp mod Aalborg spilles d. 24 maj hjemme i Phønix Tag Arena.
Returopgøret spilles d. 27 maj i Jutlanter Bank Arena.