Tilbage til oversigt
Liga

Emil Madsen laver lang aftale med GOG

Selvom GOGs titelforsvar kun akkurat er begyndt, tænkes der allerede længere ud i fremtiden i Gudme, og derfor er det med glæde, at vi kan fortælle, at højreback Emil Madsen har skrevet under på en kontrakt, der gælder helt frem til 2025.

Emil Madsen havde kontrakt indtil slutningen af den igangværende sæson, men nu har parterne forhandlet sig frem til en løsning, hvor den fælles fremtid rækker endnu længere frem i tiden. Det er naturligvis en udvikling, som direktør Kasper Jørgensen sætter pris på:

”Emil har allerede vist sit store potentiale, så at han nu vælger at forlænge sin aftale til 2025, er vi selvfølgelig glade for. Han er en af de spillere, som holdet skal bygges op omkring, så det er naturligvis en voldsomt god nyhed for klubben,” siger Kasper Jørgensen.

”Jeg er superglad for aftalen og for, at jeg kan blive i nogle flere år. Jeg synes, at jeg er inde i en god udvikling, hvor jeg både får spilletid og ansvar, og jeg glæder mig til de kommende år. Jeg synes, at jeg er det rigtige sted i min karriere, fordi jeg får ansvar og spilletid, så det var den perfekte mulighed for at få endnu flere pokaler, spilletid og ansvar,” siger Emil Madsen selv,
der også får positive ord med på vejen af sin holdkammerat Simon Pytlick, som han har spillet sammen med siden ungdomsårene.

”Han er en klassefyr, der er med til at skabe en rigtig god stemning på holdet, og så er han også uundværlig på banen, hvor han gør et godt stykke arbejde. Alle kan se, hvad han bidrager med på holdet, så det er en forlængelse, som vi alle sammen er utrolig glade for,” siger Simon Pytlick, der også selv for nylig har lavet en aftale med GOG frem til sommeren 2025.

Dermed kommer de to barndomskammerater til at følges endnu i tre sæsoner, og ifølge Emil Madsen var der ingen anden udvej.

”Simon kom til mig og sagde, at han havde brug for, at jeg blev og hjalp ham lidt. Så jeg gjorde det lidt for Simons skyld,” lyder det med et stort smil fra Emil Madsen, der også får roser med på vejen af Nicolaj Krickau:

”Madsen er i ordets egentlige forstand en goal-getter. Han ved, hvor målet står, og han er dygtig til at finde den vej, hvor han kan skabe chancer for sig selv. Og ved siden af det, har han god forståelse for det taktiske,” lyder det fra træneren.