Liga

En deler i Gråkjær Arena Holstebro

Søndag aften gæstede GOG truppen Gråkjær Arena Holstebro

Første halvleg spillede de to hold meget lige op,, hvor den største føring der var undervejs var på tre mål til de gulblusede. I de første 30 minutter var defensiven hos begge mandskaber var ikke rigtig til stede, og GOG kunne gå til pause bagud med ét enkelt mål (19-18)

Anden halvleg for GOG truppens vedkomne kom for alvor først igang, rent scoringsmæssigt efter 4 minutter inden i halvlegen. Og derfor kunne GOG efter 10 minutter inden i anden halvleg se TTH Holstebro trække fra med en fem måls føring. GOG drengene kæmpede sig tilbage, og især Matthias Rex inde i GOG målet, var en af hovedaktørne – en rigtig flot kamp af den unge målmand. Og i sidste sekund var det også Rex der hev en redning frem, og kunne sikre det ene point kom med hjem til Gudme.