Tilbage til oversigt

En gul kriger takker af

Efter fem år i den gule trøje har Lars Hald valgt at stoppe i klubben efter denne sæson. Det er en stor drøm om at prøve udlandet, der har fået Lars til at træffe beslutningen, og der er ingen tvivl om, at anføreren vil blive savnet.

 

Lars Hald kom til GOG efter oprykningen til første division og har således været med på næsten hele rejsen siden genrejsningen. Han har altid været en fighter af guds nåde, og det gule hjerte i ham er vokset år for år. Nu er Lars nået en alder, hvor at drømmen om udlandet skal prøves af, og det er derfor en endelig beslutning, at Hald stopper i GOG til sommer.

 

Lars Hald udtaler:

– Det er med vemod, at jeg har valgt at stoppe i GOG efter 5 gode år i den gule trøje. Jeg har fra dag et været rigtig glad for at være i den unikke klub, som GOG er og har altid følt, at det var fedt at komme i hallen, hvad enten det var til træning, kamp eller for at se nogle af de andre hold spille. Det er det fantastiske ved GOG, at det favner alle fra små og til store, og det har været en fornøjelse at følge alle de unge mennesker i de 5 år, jeg har været i klubben og se deres udvikling. 

Alle de forskellige spillere og trænere jeg har spillet med og haft i GOG har været med til at forme mig, til den spiller jeg er i dag, og det er jeg utrolig taknemmelig for. En drøm blev til virkelighed, da vi fik GOG tilbage blandt de bedste hold, der vi hører til. 

Grunden til at jeg har valgt at skifte, skyldes at endnu en drøm er gået i opfyldelse, et skifte til en udenlandsk klub, nærmere betegnet Chartres Metropole Handball 28, som er en fransk klub, der på mange måder minder om GOG. En klub og by som værner om håndbold, og som gerne vil lave et nyt hold og etablere sig i den bedste franske række, og det er en chance, jeg ikke kan sige nej til. 

Så det er et tilvalg af udlandet, langt mere end det er et fravalg af GOG, for der findes ikke et bedre sted i Danmark at spille end i den gule trøje, og jeg har nydt hvert minut, hvad enten det har været på udebane eller hjemme i hulen med den altid fantastiske opbakning på lægterne fra alle de gode mennesker som støtter GOG, og i særdeleshed det gule hjørne! 

Så det er et på gensyn, og ikke et farvel, for jeg ikke færdig med at kæmpe i den gule trøje. 

En gang gul, altid gul

 

Direktør, Kasper Jørgensen, udtaler:

– Det er naturligvis med vemod, at vi må sige farvel til Lars. Vi ville gerne have beholdt vores nuværende anfører længere tid, men samtidig er vi også fuld af forståelse for at eventyret om udlandet skal udleves for Lars og hans familie. Vi ønsker Lars alt det bedste for fremtiden, og glæder os til at se ham tilbage i den gule trøje om nogle år.