Tilbage til oversigt

– En kæmpe forløsning

Det blev en højspændt affære, som måtte ud i forlænget spilletid, før GOG kunne lade sig hylde som fortjente vindere. Minik Dahl Høegh spillede en god kamp med fem mål, vi fangede ham til en kommentar efter den vilde kvartfinale.

 

– Det er en kæmpe forløsning, at være i Final 4. For to år siden stod vi i final four og tabte med et par mål til netop BSV, men det fik vi hævnet i dag. Det er det vi har kæmpet for, så det er en dejlig følelse at stå her efter kampen, det er det helt sikkert. Vi lægger nye lag på, hver gang vi spiller lige nu. Vi skal have GOG tilbage til at være en af de absolut bedste hold i Danmark, og dette var et vigtigt skridt i den rigtige retning.

 

BSV førte i løbet af kampen flere gange med tre mål, men hver gang kæmpede GOG sig tilbage, og det kastede altså en sejr af sig i sidste ende. Minik siger følgende om kampens forløb.

 

– Vi kommer bagud et par gange, ja. Der nogle kendelse, som ikke helt går vores vej på kritiske tidspunkter, og det er de gode til at udnytte. Det bliver en kamp, hvor vi hænger bagefter i stort set hele første halvleg, men så kommer vi bedre med i hele anden halvleg. Der er et par stedet, hvor vi måske skulle have været lidt mere kyniske, men heldigvis gjorde vi nok i dag til at komme i Final 4.

 

Allerede på søndag har BSV mulighed for revanche, når GOG skal et smut til Silkeborg i Boxer Herreligaen.