Liga

En sejr i en kogende Phønix Tag Arena!

Tirsdag aften skulle GOG møde gæsterne fra de sjællandske, i form af de grønblusede fra TMS Ringsted.

Der var lagt brænde på bålet, og i en kogende Phønix Tag Arena, skulle de gulblusede bevise at de ikke er sådan at få ned med nakken.

Første halvleg startede meget lige ud mellem de 2 hold, men et par afbrændere sneg sig ind, hvilket fik givet gæsterne et forspring. Efter 15 minutter var stillingen 6-9.

Tobias Thulin diskede op med store redninger på kritiske tidpunkter, og sammen med et skudsikkert angreb holdte GOG sig inde i kampen, og kunne gå til pause med en stilling der hed 16-16.

Anden halvleg startede blandet ud, med både gode og dårlige aktioner, hvor de 2 hold stadig var helt lige. Efter 45 minutter var stillingen 24-25, og hallen var tæt på kogepunktet. Der var ild i øjnene på GOG mandskabet, og da slutspurten satte ind blev der kæmpet med blod, sved og tårer, som i sidste ende betalte sig med en sejr på 34-31.

Kampens topscorere blev Emil Madsen og Alexandre Blonz med 9 mål hver.

Næste kamp spilles i Phønix Tag Arena, hvor vi tager imod Fredericia HK, til et brag af et opgør.