Tilbage til oversigt

En sjov kamp i vente mod norske HK Drammen

I aften kan GOG sætte sidste punktum i rækken af træningskampe, når holdet møder HK Drammen i Midtfyns Fritidscenter i Ringe. Lasse Kronborg glæder sig til kampen, hvor holdet for alvor får lejlighed til at vise, hvor langt de er nået siden de kom tilbage fra sommerferie sidst i juli.

– Det er den sidste træningskamp, inden det for alvor går løs. Vi skal helst være der, hvor vi siger, vi er klar til de gældende kampe. Jeg håber, at man ser et GOG-hold, som har flyttet sig rigtig meget fra vi startede d. 22. juli og til nu.

 – Det bliver en sjov kamp et sted, hvor der er lidt tilskuere, og hvor vi er glade for at vise os frem. Der bliver også gensyn med et par gamle GOG’ere og det vil tilføre kampen et ekstra krydderi.

HK Drammen har flere danskere på holdet – heriblandt to tidligere GOG-profiler.

– De har tre spillere, som har været hjemme i den danske liga. To af dem i GOG: Mads Bruus og Martin Vilstrup. De har også en spiller, som hedder Lasse Vinding, som jeg har mødt rigtig meget – både i min tid i GOG og Faaborg. Han er en rigtig god forsvarsspiller, siger Lasse Kronborg og fortæller, at der er udsigt til at se noget ’frisk’ håndbold fra de unge Drammen-spillere.

 – Jeg ved, at det er et relativt ungt hold, som Hamann-Boeriths har sat sammen, så det er nok nogle opportunistiske unge drenge, som gerne vil spille fremad og gerne vil spille noget positivt håndbold. Det er så krydret med lidt dansk taktisk snilde fra de tre danske spillere.

 

Dagsordenen for aftenens kamp er klar. Spillet skal forbedres over hele linjen. Der skal derfor arbejdes med forsvar- såvel som angrebsspillet.

– Vi skal arbejde med det hele. Vi vil rigtig gerne skærpe vores angrebsspil. Vi har vist i træningskampene, at vi stadig står rigtig fornuftigt i forsvaret – også med vores unge spillere. Vores målmænd har hver især vist, at de kan stå på et rigtig højt niveau, så det skal vi selvfølgelig bibeholde.
 

– Vi skal også koncentrere os om at lægge et lag på i angrebsspillet, slutter Kronborg, som fortæller, at han regner med at være med til kampen i aften.

 

Kampen spilles kl. 19.30 i Midtfyns Fritidscenter i Ringe.