Tilbage til oversigt

En svær kamp venter

At tabe hjemme til Tønder er en ting, men derefter at skulle tage til Aalborg og finde to point, er ikke nødvendigvis meget nemmere. Hjemmeholdet er kommet fantastisk fra start og fører suverænt ligaen med 10 point for 5 kampe. Senest blev det til en flot udesejr over de danske mestre fra BSV.

Da vi samtidig er kommet lidt haltende fra start, er der ingen tvivl om hvor favoritværdigheden ligger og at vi skal levere på absolut topniveau, for at have en chance for at tage de to point. Når det så er sagt, så går vi til alle kampe for at vinde dem og vi er ikke uden chancer i Aalborg. Det så vi senest i sidste sæson, hvor vi formåede at vinde slutspilskampen deroppe. I øvrigt den første sejr i Aalborg i 8 sæsoner.

Vi vil gøre alt for at rejse os, efter endnu en skidt præstation på hjemmebanen og til det har vi hele holdet til rådighed og det ser i øvrigt hele tiden bedre og bedre ud til træningerne. Specielt Niclas Kirkeløkke er ved at finde formen for alvor, efter sin skulderskade og vi kan helt sikkert se frem til mange gode præstationer fra hans side i de kommende kampe. Samtidig med det har vi justeret ind på forsvaret, da det har været skidt spillende i et par kampe. Om rettelserne kan nå at komme fuldt ud til udtryk allerede i morgen, må tiden vise men der bliver i hvert fald arbejdet med det.

Holdet glæder sig til at komme i kamp igen, da der i øjeblikket er langt mellem kampene. Kampen i Aalborg er den første af to deroppe på halvanden uge, i det vi igen d. 25. oktober tager derop for at spille pokal kvartfinale. Så vi kan ligeså godt sætte os på dem fra starten og vise at vi altså godt kan spille op med de bedste hold i Danmark. Det har vi kvaliteten til, vi skal bare lige ud over kanten og det begynder med morgendagens kamp.

Kampen spilles kl. 16.10 og kan følges på TV2 fra kl. 15.50.