Tilbage til oversigt

En vigtig kamp for begge hold

I morgen spiller GOG første kamp ud af de 5 kampe, som venter inden for de næste 14 dage. Modstanderen er Skanderborg og kampens resultat er yderst vigtig for GOG, da de med en sejr kan lægge god afstand til hold som netop Skanderborg, der ligger på den sure 9. plads, der ikke giver en billet til slutspillet. Ser vi på situationen med østjyske øjne, er det samtidig en vigtig kamp at vinde for Skanderborg, og GOG må derfor forvente at møde et tændt Skanderborg hold i RY-hallen kl. 19.00 denne onsdag.

”Skanderborg er et hold med mange unge spillere, og de kæmper og fighter flot. Desuden har de en bred trup med et solidt niveau, og så er det et af de hold i rækken, som gerne vil løbe”, fortæller Emil Tellerup inden kampen i morgen.

I den ellers brede trup, mener Tellerup, at et par stykker skiller sig ud. Derfor må GOOG især holde øje med den godt skydende Peter Balling på højre back, samt fløjtalentet Andreas Væver, der har skrevet en 3årig kontrakt med Aalborg Håndbold og derfor skifter til næste sæson.  

Foruden er vågent øje på specielt disse to spillere, tilføjer Tellerup desuden nogle fokuspunkter, som GOG skal arbejde med under kampen. ”Vi skal selv have fokus på de ting vi er gode til. Dvs. at stå godt i forsvaret, løbe vores kontra, samt at spillet noget solidt angrebsspil. Så skal det nok lykkedes”

For Tellerup er det altid vigtigt at vinde over Skanderborg, og det er der en helt speciel grund til. ”Jeg har en sejr til gode, og vil virkelig gerne vinde over Skanderborg, fordi jeg som herreynglinge tabte en DM semifinale med 13 mål til netop Skanderborg”, fortæller den 22årige målmand, der derfor håber at holdet kan tage 2 point med hjem fra Ry-hallen.  

Drengene går ind i en presset, men spændende håndboldperiode. Følg med på vores hjemmeside www.gog.dk og vores facebookside under GOG2010, hvor der løbende kommer opslag og indlæg om kampene.