Tilbage til oversigt

En vild uge for GOG

Masser af netværk, nerve og nydelse på og udenfor banerne. Tre store arrangementer på Fyn og tætte kampe i medaljekampen.

 

Den seneste uge har været ekstra hektisk i GOG-lejren. Både for spillere, administration og partnere (tidligere kaldet sponsorer).

Torsdag den 12. april var 35 partnere samlet til netværksforum ved OnlinePlus i OdenseSøndag den 15. april var 610 VIP-gæster til spisning i hallen, og i alt 1713 tilskuere samlet i en varm hal til den intense kamp mod KIF Kolding-København, som jo endte 29-29Mandag den 16. april var 102 fra partnernetværket med til det halvårlige statusmøde på Hotel SvendborgOnsdag den 18. april intens udekamp med 29-28 sejr over Bjerringbro-Silkeborg

 

Stor opbakning

Når det er muligt for en håndfuld medarbejdere i administrationen at gennemføre tre store arrangementer indenfor fem dage, skyldes det en solid opbakning fra både partnere og frivillige.

André Rottwitt Stejlsted og Jimmy Vejlemark fra OnlinePlus+ stod som værter for en stor del af arrangementet om torsdagen. I løbet af to morgentimer nød alle et veldækket morgenbord, et inspirerende oplæg om online markedsføring og en gruppesnak om de søgeordsanalyser, som OnlinePlus+ gratis havde lavet for hver enkelt virksomhed, der deltog.

 

En kæmpe fest

610 spisende gæster er som en stor familiefest – gange 10. Søndag aften stod hovedsponsor SU´VI:T for maden, Gerners Konditori for kage til kaffen og Vinagenten for vin til maden. Hele ”korpset” af erfarne frivillige sørgede for opdækning, servering, afrydning i VIP-loungen foruden alt det, der skal til for at afvikle en professionel håndboldkamp.

– Alle frivillige ved, hvad de skal for at samtlige gæster i arenaen får en god oplevelse, siger direktør Kasper Jørgensen.

 

Status før slutspurt

Netværket af partnere var igen inviteret til lækker 2-retters menu på Best Western Plus Hotel Svendborg dagen efter. Her gjorde Kasper Jørgensen den halvårlige status, og de 102 gæster kunne stille spørgsmål til træner Nicolej Krickau og spillerne Torsten Laen og Ole Erevik om de sportslige fremtidsudsigter på kort og langt sigt.

– På kort sigt har vi fokus på medaljekampen, og på længere sigt handler det både sportsligt og forretningsmæssigt om at styrke GOGs chancer for at være blandt de bedste i Danmark, så vi også kan være med i europæisk håndbold, siger Kasper Jørgensen.

 

Giver aldrig op

Begge kampe i den seneste uge blev aldeles nervepirrende. En scoring 4 sekunder før tid sikrede 1 point med 29-29 hjemme imod KIF Kolding-København. Sejren på 29-28 over BSV kom i de sidste minutter efter at GOG havde været bagud næsten hele kampen.

– Det viser GOG-ånden, at gutterne kæmper til sidste fløjt, så det nu ser endnu mere realistisk ud at skulle spille om medaljer i år, siger Kasper Jørgensen efter den hektiske uge.