Tilbage til oversigt

Endelig fik GOG brudt forbandelsen

Tre gange har de to mandskaber mødt hinanden i år, og alle tre gange er det blevet uafgjort, men i dag fik GOG brudt forbandelsen. Det var der ellers ikke meget der tydede på langt hen i kampen, men så blev en ligadebutant sat på banen, som i øvrigt også fungerer som ligaholdets maskot, og så skete der ting og sager.

 

Første halvleg bølgede frem og tilbage. Chris Jørgensen måtte udgå under opvarmning med en dårlig finger, så det var Kenneth Dahl som playmaker der styrede løjerne. De to hold fulgtes ad. Først førte det ene med et par stykker og så det andet med et par stykker. HC Midtjylland kunne gå til pause foran med 14-13.

 

I anden halvleg kom GOG skidt fra start og hurtigt bagud 18-14.  Angrebsspillet gik fuldstændigt i stå, og HCM fik lov at løbe mange kontraløb. Kun Mike Jensen i GOG-målet holdt de gule inde i kampen, men ved stillingen 21-16 forlangte Jakob Larsen timeout. Der blev satset på ungdommen i det Benjamin Pedersen kom ind på stregen og Andreas Thomsen, som i dag fik ligadebut, kom ind på venstre back. Lasse Kronborg der normalt kun spiller forsvar, blev sat til at styre spillet som playmaker, og Minik Dahl Høegh på højre back. Det var altså en fuldstændigt uprøvet konstellation, men lige pludselig ramte GOG’erne det hele. Andreas Thomsen bragede tre flotte mål ind, Minik Dahl var en konstant trussel, og Lasse Kronborg fandt Benjamin Pedersen gang på gang. Samtidig fortsatte Mike Jensen sit flotte spil i målet, hvilket gav mange kontrascoringer til henholdsvis Kasper Kildelund og Tobias Møller på fløjene.

 

Lige pludselig var GOG foran med tre mål med fem minutter igen, og sejren syntes tæt på. Alligevel nåede det at blive helt tæt, da Heino Holm reducerede for HC Midtjylland med tyve sekunder igen, så føringen kun var på et mål. GOG kørte rutineret bolden rundt til uret lød, og så kunne GOG fejre deres første sejr i slutspillet og ligeledes den første over midtjyderne.

 

Endnu engang høster GOG frugten af det store talentarbejde, der bliver lavet på Fyn og især i GOG. Unge spillere som Benjamin Pedersen og Andreas Thomsen kommer ind og går uimponeret til værks, og i dag var det helt kampafgørende.

Der skal også lyde en stor ros til Mike Jensen i målet og Tobias Møller på venstre fløj, der i dag var flyvende med den ene flotte scoring efter den anden.

 

Det var godt for moralen og humøret at slutte med en sejr. Nu venter 14 dages ferie fra håndbold inden ”offseason” går i gang med hårdt fysisk arbejde.