Endnu en ligasejr til GOG

Ingen tabte kampe i de danske turneringer i et fuldt kalenderår. Det blev resultatet, da GOG lukkede og slukkede 2020 med en 33-31-sejr på udebane mod TMS Ringsted.

GOG kom bedst fra land og efter små fem minutter synede alt lyst for de i dagens anledning rødblusede, da tavlen viste 4-1 i fynsk favør.

Hjemmeholdet kampede sig dog tilbage i opgøret blandt andet i kraft af nogle redninger fra den tidligere GOG-keeper Frank Mikkelsen, og midtvejs i første halvleg førte TMS Ringsted pludselig med 9-8.

Den mulige plet på et ellers fantastisk år ville GOG’erne tilsyneladende ikke have siddende på sig, og ved pausen var Krickaus udvalgte foran med 18-16.

I anden halvleg førte GOG hele vejen til afslutningen, men det forhindrede ikke et lille drama, da TMS Ringsted reducede til 31-32 med 24 sekunder igen. Heldigvis for GOG blev bolden holdt i egne rækker, og i kampens sidste sekund lukkede og slukkede Morten Olsen med målet til 33-31.

Emil Jakobsen blev topscorer med otte mål foran Mathias Gidsel, der blev noteret for seks scoringer. Også Viktor Gisli Hallgrimsson kom på tavlen.

Sejren betyder, at GOG slutter efterårssæsonen af helt på toppen i HTH Herreligaen med 32 point for 17 kampe, mens Aalborg på andenpladsen har 29 point for 18 kampe.

På grund af jule- og VM-pause spiller GOG næste kamp den 6. februar, hvor TTH Holstebro kommer på besøg i Gudme.