Endnu en stor europæisk skalp til GOG

GOG fyrede tirsdag aften godt op under den europæiske drøm, da gæsterne fra den tyske klub TBV Lemgo blev sendt hjem med et nederlag på 34-28 efter 15-10 ved pausen.

Fundamentet til sejren blev i høj grad grundlagt i første halvleg, hvor de gulblusede kom buldrende fra land i den midlertidige hjemmehal i Odense, og der gik næsten syv minutter før Lembo kom på tavlen. På det tidspunkt havde Krickaus mandskab nettet fire gange.

Den fynske dominans fortsatte det meste af halvlegen, bortset fra en kort periode, hvor Lembo ved at gå fra 10-6 til 10-10 beviste, at en GOG-sejr krævede fuld opmærksomhed.

GOG rystede forskrækkelsen af sig og udbyggede føringen til 15-10 ved pausen, og da Lærke og Pytlick gjorde det til 17-11 så sejren ud til at være så godt som i hus. Det var gæsterne så ikke indstillet på, og på godt tre minutter var 17-11 blevet til 17-16 i fynsk favør.

Heldigvis for det talstærke publikum i en festklædt Jyske Bank Arena havde GOG-spillerne et gear mere, og med en solid indsats i de sidste 20 minutter blev TBV LEmbo holdt på afstand.

Emil Wernsdorf Madsen blev GOG-topscorer med ni mål, mens mens Emil Lærke blev noteret for syv scoringer.