Endnu et bittert nederlag

Gæsterne fra Mors.Thy kom bedst fra start og bragte sig hurtigt foran 1-6. Her var der spillet syv minutter.

Dane Sijan fungerede som et levende plankeværk i Mors-Thy-målet og gjorde det svært for ’de gule’ at skyde hul på ham. Midtvejs i 1. halvleg kunne Lars Hald reducere til 3-9.

Drengene kom aldrig rigtig godt i gang i 1. halvleg, hvor et hav af brændte chancer, holdet slet ikke fik vist deres fulde potentiale.

Med 10 minutter til pause var Mors-Thy fortsat foran med seks: 4-10.

Frem mod pausen fik Niclas Kirkeløkke sat et par gode mål ind bag Dane Sijan, men det battede ikke ret meget, i og med Mors-Thy scorede i den anden ende. Ved pausen var drengene således bagud 9-16.

I 2. halvleg var det mere lige og kontramaskinen kom lidt mere op i gear. Efter 39 minutter stod det 14-19 efter en scoring af Lasse Kronborg.

Midtvejs i 2.halvleg reducerede Mikkel Møller til 19-25.

Med fem minutter tilbage stod det 24-29 og der skulle ske mirakler, hvis der skulle point til Sydfyn. Det skete imidlertid ikke, og kampen endte med endnu et bittert nederlag på hjemmebanen i Gudme.

Slutresultat: 27-30.

Der skal for alvor arbejdes med selvtilliden efter de seneste resultater. Arbejdes begynder allerede nu og på onsdag er der endnu en test for ‘de gule’. Her drager de nemlig til det jyske, hvor de møder Skjern.