Tilbage til oversigt

Endnu et logo på de gule trøjer!

Når GOGs håndboldherrer løber på banen lørdag eftermiddag i SU’VI:T Arena i Gudme mod ærkerivalerne mod KIF Kolding København, så er det med et nyt logo trøjerne.

 

GOG har netop lavet en aftale med fagforeningen og a-kassen Det Faglige Hus, som bliver ny VIP Partner. Et landsdækkende firma, som vil have deres navn på den gule trøje og i hallen i Gudme.

 

– Det er dejligt, at der bliver ved med at komme de her lidt større aftaler ind i butikken. Det er vi utrolig glade for, fortæller direktør i GOG, Kasper Jørgensen.

 

Det er en langsigtet strategi, der nu begynder at give gevinst, mener direktøren.

 

– Vi har nu sportsligt bidt os fast i toppen af dansk håndbold, og vi har endnu større ambitioner for den her sæson. Vi har rigtig mange tv-kampe, og den eksponering vil flere gerne have en andel i, og derfor får vi også partnere ind udefra.

 

Hos Det Faglige Hus er man også begejstret for aftalen med GOG.

 

– Vi vil gerne have, at endnu flere skal vide, at vi er Danmarks billigste fagforening med a-kasse – vel at mærke for alle lønmodtagere og med fuld faglig tryghed. For at nå ud til alle med dette budskab indgår vi sponsoraftaler med gode sportsbrands, og her er GOG absolut interessant for os. Vi kan med dette samarbejde opnå stor tv-eksponering og herigennem øge kendskabet til os, siger kommunikationschef Mette Jul. 

 

GOG møder KIF Kolding København med Det Faglige Hus på trøjerne lørdag kl 16.10 i SU’VI:T Arena.