Tilbage til oversigt

Endnu flere skal opleve GOG-stjernerne

Rigtig mange vil gerne se Gidsel og co. i aktion, der er udsolgt til kampene i Phønix Tag Arena i Gudme, så derfor rykker GOG til Odense og spiller tre kampe i slutningen af november og starten af december.

Det drejer sig om to European League-kampe og en ligakamp mod Skjern Håndbold, hvor GOG rykker hjemmebanen til Jyske Bank Arena i Odense. Det handler om at give endnu flere muligheden for at opleve den gule håndboldfeber.

“Vi oplever i øjeblikket en kæmpe interesse for GOG, og vi fylder vores hjemmebane i Gudme hver eneste kamp. Vi har rigtig mange kampe i øjeblikket og ved at flytte de her tre kampe til Odense, kan vi inden for otte dage give 3 x 4.000 håndboldfans en oplevelse,” udtaler GOG-direktør Kasper Jørgensen.

De tre kampe er:

30. nov: GOG vs. Nantes
4. dec: GOG vs. Skjern
7. dec: GOG vs. TBV Lemgo

Allerede nu kan du købe billetter til kampene på gog.dk. Og direktøren glæder sig.

“Jeg er sikker på, at det bliver fantastisk med så mange mennesker til GOG’s kampe. Vi har jo spillet der tidligere, og vi glæder os til igen at kunne glæde endnu flere fans med billetter til nogle spændende opgør. Vi håber naturligvis, at den sydfynske håndboldkaravane vil tage med til arenaen i Odense og bidrage til den stemning, vi elsker i Gudme. Samtidig med, at vi har plads til, at endnu flere kan komme og blive en del af den gule håndboldfest i GOG.”

Tilbage i sæsonen 2019/20 spillede GOG også flere europæiske kampe i Jyske Bank Arena i Odense – blandt andet mod det stjernespækkede Kiel-mandskab, som havde Landin-brødrene på holdkortet.

OBS: Sæsonkort til GOG’s hjemmekampe gælder også i Jyske Bank Arena i Odense.