Tilbage til oversigt

Erevik, Kirkeløkke og GOG vil have DM-titel!

Erevik; “jeg ødelægger gerne festen for Jan Larsen | GOG Sport | www.gog.dk

– Den ene er i karrierens “efterår” – den anden i karrierens “forår”. Kirkeløkke har været med på GOG seniorhold i mange sæsoner; Ole Erevik de seneste to sæsoner. For dem begge gælder det, at det er deres sidste kampe for GOG i denne omgang, ligesom det gælder for dem begge, at de vil have en titel at slutte af på!

Erevik kender udemærket til Aalborg. Tidligere i karrieren har Erevik spillet om DM-medaljer og været med i champions league kampe, for den nordjyske klub. Men denne gang vil han gerne ødelægge festen for Aalborg og ikke mindst Aalborgs direktør Jan Larsen, udtaler Erevik.

Kirkeløkke husker tilbage på storsejren og dermed de fine resultater som GOG-mandskabet har præsteret over for Aalborg i indeværende sæson. En storsejr på hjemmebane og en uafgjort på udebane. Han sår ingen tvivl om at holdet er klar til kamp, og Kirkeløkke mener GOG fortjener en titel!

Erevik og Kirkeløkke spiller begge deres sidste kampe og giver dermed også en kort kommentar på hvad det betyder for dem, at stå i finalen og slutte godt af i GOG.

Idag spilles den første DM-finale. Kampen spilles i Jutlander Bank Arena i Aalborg med kampstart kl. 16.00. Hvis ikke du er en af de medrejsende fans, så kan du se kampen direkte på TV2!

Mediepartner: Kildegaard Kloak og Entreprenør

Personlig sponsor Niclas Kirkeløkke: Svane Køkkenet

Personlig sponsor Ole Erevik: EnergiFyn

Billeder: TV2 #viergog #GOGsport #AALGOG