Tilbage til oversigt

Et brag i vente når GOG møder Skjern

Efter to meget vigtige point ude mod Mors, skal GOG igen hjem i trygge rammer i GOG Arena. Modstanderne er de grønblusede vestjyder fra Skjern, og det er et hold, GOG i den grad skal tage seriøs. Efter en forfærdelig december måned er Skjern kommet flyvende ud efter VM-pausen. De lagde godt nok ud med et et-måls nederlag til KIF København, men i en kamp, hvor de grønblusede matchede ligaens duks på alle parametre.

I kampen efter smadrede de Århus, som ellers også er kommet godt ud af pausen, men her viste Skjern ingen nåde og sendte Århusianerne hjem med et ti-måls nederlag. Senest har vestjyderne vundet i Europacuppen på en meget svær udebane i Serbien, så det er bestemt et hold med momentum og selvtillid.

 

Skjern-mandskabet er et meget komplet hold med stærke spillere på samtlige positioner. Hvis man alligevel skal pege på nogle nøglespillere, kan  vi ikke komme uden om Skjerns landsholds-trekløver, Kasper Søndergaard, Henrik Mølgaard og Nikolaj Markussen. Sidstnævnte er efter et meget svingende efterår virkeligt kommet i gang her i det nye år. Trods hans størrelse på imponerende 211 cm, er han faktisk meget bevægelig, og nu er skuddet også blevet indstillet, så det er bestemt en mand GOG-forsvaret skal passe på. Kasper Søndergaard og Mølgaard havde en meget stille slutrunde, og man må derfor gå ud fra, de er enormt håndboldsultne og friske. Begge har et fantastisk skud og med alt den internationale erfaring de har, må man også betegne dem som gennemrutinerede.

 

GOG er ved godt mod, og efter ikke at have tabt i ligaen i 9 kampe i træk, er det også et mandskab der er fyldt med selvtillid. Holdet er dog også klar over, hvilken opgave der venter på torsdag, og at der skal ydes en maksimal indsats, hvis der skal to point på kontoen.

 

Kampen fløjtes op torsdag kl. 19.30 og vises direkte på TV2 sport.